Ha vége a szerelemnek, vége a házasságnak is?
Nem hánytorgatom neki fel, amióta átbeszéltük a dolgokat (kb. fél éve) soha nem hoztam szóba neki. Sőt,megleptem a romantikus hétvégétől kezdve az erotikus fehérneműkön keresztül sokmindennel, amiket a férfiak értékelni szoktak, a szüleimet pedig iylenkor megkérem, hogy vigyázzanak a lurkókra. Próbálkozom, de visszafelé semmi.
Az tény viszont hogy magamban nem tudok túllépni a korábbi ügyein. Nekem iylesmi nem fér bele az értékrendembe, úgy érzem, többször nagyon megalázott ezzel.
A kiírt kérdésedre válaszolva: nem. A szerelem csak pár évig tart, szép is lenne, ha néhány évente mindenki elválna. A házasság nem a szerelemről szól: két ember szövetsége, hogy átsegítik egymást az életen.
Persze elhagyhatod a férjed, de ha ezt teszed, akkor ne azért hagyd el, mert nem szereted (mivel mással is ugyanígy fogsz járni), hanem mert megalázott, megcsalt, akármi.
Tisztázd magadban, milyen érzések vannak benned a férjed felé: ha a múltbeli megalázó dolgai nyomnak többet a latban, az még nem feltétlen egyenlő azzal, hogy nem szereted, jelentheti azt is, hogy dühös vagy rá, de ha fel tudod magadban dolgozni, akkor visszatérhet a szeretet. A legtöbb házasságban vannak sértő és bántó ügyek (csak a kirakatban ez nem látszik legtöbbször), de ha a pár még szereti egymást és vannak továbbra is közös céljaik, jól érzik magukat együtt, előbb-utóbb túllendülnek ezeken. De ha úgy érzed, ő nem partner a fejlesztésben, az ijesztő. Tudja ő egyáltalán, hogy neki most küzdenie kéne értetek?
Megértem, hogy nagyon bántanak a szexchatek és társai, főleg, ha otthon nem áll helyt férfiként. Ő tud a benned dúló kétségekről?
A szerelem egyszer mindenképp elmúlik. Szereted őt, elfogadtad olyannak, amilyen? Hogy bánik veled, a gyerekkel? Nyugalom van otthon, jó hazamenni? Tudod, a lángok megégetnek, a parázs melegen tart ;)
Mivel nem ismerjük a teljes szituációt, ezért nem lehet száz százalékos választ adni. Én viszont a helyedben gondolkoznék. Érdemes dobbantani, a gyerekek életét felborítani, a biztonságot és a megteremtett közös otthont mert "nincs szerelem"? Szerintem nem.
Házasság párti vagyok és azt mondanám ne hagyd el, DE ugyanakkor a válaszaid alapján ,látom,érzem sőt nekem is felment a pumpám amikor a sexchatet és a csókolódzást olvastam ez már nem férne bele ,menjen oda ahol eddig volt cc..
37 ff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!