Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Tegyem ki a...

Mit csináljak? Tegyem ki a lakásból?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy prolémám,amire már tudom a megoldást, de szeretnék tőletek megerősítést kapni,hogy helyesen cselekszem, és jogos minden felháborodásom.

22 éves lány vagyok,a barátom velem egyidős. Nyár óta tart a kapcsolatunk,igaz már régebbről ismerjük egymást. Én saját lakásban élek egyedül, ő a szüleivel élt vidéken, de egy nagyobb vita után hozzám költözött. Én egyetem mellett dolgozom, ő abbahagyta a sulit, és elkezdett munkát keresni. Se kutyája, se macskája,én (idióta) vállaltam, hogy átvészeljük ezt az anyagilag nehéz időszakot az én fizetésemből(minimálbér),amíg ő is talál munkát.Ez volt szeptemberben...Most,november közepén talált végre munkát, addig én tartottam el, volt, hogy annyira nem volt pénzünk, hogy 1-2 napig nem ettem semmit... A lényeg, hogy fél hónapot dolgozik a novemberből, és ezt a kevés pénzt decemberben kapja meg. Tehát január közepéig megint nekem kéne őt eltartanom...

Én megmondtam neki, hogy nem érdekel hogy oldja meg, de a decemberi fizetésemből egy forintot sem fogok rá költeni,mert elegem van abból,hogy visszaél a helyzettel. Ő folyamatosan azt mondta, hogy keres munkát, küldözgeti az önéletrajzát,de szerintem ez kevés volt. Ha nekem valaki ekkora szivességet tett volna, mint amit én neki, én tuti addig járkálok a városban, amíg nem szerzek akármilyen munkát. De neki kényelmesebb volt otthon ülni a melegben,és várni a csodára. Hétfőn jön a fizetésem,itt a karácsony, számlák,elegem van belőle. Nincs hova mennie, szüleihez nem mehet, pénze nincs,haverok max 1-1 éjszakára.De nem érdekel,oldja meg... Amúgy a kapcsolatunk jó lenne, de ez a helyzet teljesen kinyírta. Húzzon el a francba, szedje össze magát,Oldja meg az életét, van nekem nélküle is elég bajom. Aztán majd meglátjuk, hogy a kapcsolatunkkal mi lesz. Ugye igazam van? Én nem bírok ki még egy ilyen hónapot! Mi a véleményetek az egészről? Előre is köszi a válaszokat!

22/L

2011. dec. 1. 15:52
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
19%

A srác nem hülye, hanem te vagy balek amiért befogadtál egy olyan nincstelent, aki nem köszöni meg, h segítenek rajta és még a pénzt is elherdálja. Így az egész a te hibád, h ebbe naivan belementél.

A srác azért nem hülye, mert volt olyan szemfüles, h kihasználta a helyzetet.

2011. dec. 1. 16:52
 22/30 anonim ***** válasza:
49%

"kapott egy kisebb összeget(1 havi lakbérre+kaucióra+kajára elég lett volna)"

Tehát pl garzon : 1 havi lakbér kb 35, + 2 hó kaució 70, kaja ha keveset eszik is kb 10 a fizetésig.

Hát tudod, ha neked 115 ezer egy kisebb összeg, akkor vagy Te gondolsz túl sokat az életbe, vagy nem ezen a földön élsz.

Azt hiszem az eddigiek után nem nagyon tudod kimosni magad az alól, hogy Te vagy a hunyó.

2011. dec. 1. 16:52
 23/30 anonim ***** válasza:
hát így viszont h elmondtad a részleteket sztem is igazad van.ha ott lakok vkinél az a minimum h beszállok a költségekbe.és neki eszébe se jutott h ad neked vmennyit abból a pénzből?mire költötte el?sztem is tedd ki, önző ez a pasi.
2011. dec. 1. 17:02
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
kíváncsi vagyok azért, ha családot alapítasz és a férjedet kirúgják vagy valami akkor 3 hónap múlva kiraknád-e. 2-3 hónapról úgy beszélsz mintha a fél életét rajtad élősködve töltötte volna el. Látom nem olyan nagy a szeretem köztetek, szóval szerintem mindkettőtöknek jobb, ha szakítotok
2011. dec. 1. 17:04
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Mikor az egyik barátnőm összeköltözött a párjával, akkor a párjának még nem volt munkája így a barátnőm fizetéséből éltek 2+1 hónapig. És valahogy nem hánytorgatta fel a csaj. De hát az szerelem is, nem úgy mint ez.
2011. dec. 1. 17:13
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már, ezt csak azért írta a végére, mert látta, hogy senki szerint nincs igaza..
2011. dec. 1. 17:16
 27/30 anonim ***** válasza:

ha ennyire szar a helyzet, akkor miért viselted el ezt az eddigi kb 2 hónapot?

Ha nem akarod eltartani, mire vársz még?

Ha ennyire nem vagy biztos a szerelmetekben a kapcsolatotokban, minek mondtad, h költözzön oda hozzád, miért ajánlottad fel? Részben igazad van, de ez annyira szörnyű, mikor valaki tesz egy másik emberért valamit és elvárja, hogy az egész életében hálálkodjon neki és körülnyalja ezért.

Ha neked nem szimpi ez a helyzet, akkor szakíts vele. De könyörgöm, ne ez legyen már egy kapcsolat alapja, h minden áldott nap imába foglalja a neved, h megkönyörültél rajta. Mert ez nem szerelem akkor.

2011. dec. 1. 18:33
 28/30 anonim ***** válasza:

Voltam hasonló helyzetben, a pasi elkényelmesedett, "megszokta" hogy minden a segge alá van téve, és persze ráment az egész kapcsolat is, 3 hónap alatt...

Az, hogy mennyire igyekszik munkát találni, neked kell tudni.

2011. dec. 1. 18:40
 29/30 anonim ***** válasza:
Szerintem, nincs 100%-ig igazad! A srác visszaélt a helyzettel, ez igaz! De 2 hónap alatt talált munkát! A mai világban nem úgy működik, hogy bemész az utcáról és lám felvettek! A mai világban rugdossák ki az embereket, melót kevesen találnak! Minket most fog átvenni egy új cég, a régi munkáltatónk is mondta, hogy húzzuk meg magunkat és akkor lehet, hogy átvesznek, mert már nem tudnak munkát adni és azt sem szeretnék, ha az utcára kerülnénk! Szerintem, beszéljétek meg és próbáljatok meg egyenesbe jönni!
2011. dec. 1. 19:18
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Te az a tipikus "Nekem van igazam, ha nincs, akkor is nekem van igazam!" csaj vagy!
2011. dec. 1. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!