Masodiknak erzem magam, mit tehetek, hogy ne legyek szomoru?
Nem feltekenysegbol irok...nem vagyok mar kisgyerek. 19 eves vagyok...
Kiskorom ota "jobban figyelnek" a novremre mint ram...de ugy az egesz csalad...Omindent elsokent elt at, minden nagyobb unnepet, az elso osztalyt, a nyolcadikot, a ballagast MINDENT...keves ido van kozottunk es kovetkezo evben az enyem mar "nem olyan erdekes"...de nem egyszer, nem ketszer mindig ez volt...mindig o volt a tokeletes, es en mindig valahol elvoltam (pedig tenyleg en is jo tanulo vagyok, segitek itthon szoval amigy oke minden)...iden nekem lesz a kicsengetesem, es a fel rokonsag mar lemondta (gondolom tavaly mar eleg volt...)...aztan nem nagyon biztatnak semmivel, csak ilyen negativ dolgokat kapok hogy "meg nem biztos hogy bejutsz", "egyszer haddlam bejutsz-e aztan utana beszelunk..." rosszul esnek ezek a dolgok...mar nem akarok a regi dolgokon keseresni, de hogyan tegyem magam tul ezen? mindig azt erzem en vagyok az aki kevesbe fontos...ertem nem aggodik senki...
tehetek valamit?
erről a kérdésről beszéltem, pont a storiba illik, szerintem a tesód írt, vagy te a tesód nevében. Nem mintha baj lenne, de le se tagadhatnátok!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
a válaszadók szerint is kisérteties a hasonlóság?
Nekem rengeteg baratom van, es parom is van mar majdnem ket eve:) -ez az egyik, masik en gyakran jarok szorakozni, abszolut nem vagyok itthon ulos:)
igazabol lehet tegnap elragadtattattam magam, mivel eleg sokan lemondtak a kicsengetesemet es ez nem esett valami jol...
minden esetre koszi meg egyszer:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!