Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy ilyen egy apa?...

Normális, hogy ilyen egy apa? Nem hinném, hogy másnál is így van.

Figyelt kérdés
2 éve kezdődött, hogy apám meggyanusította anyut, hogy megcsalta. DNS tesztet csináltatott, hogy tényleg a gyerekei vagyunk-e.Természetesen 99,99%-os lett az eredmény. Anyut elvitte hazugságvizsgálatra, ahol kiderült, hogy alaptalan volt minden. Eközben olyanok történtek, hogy sokszor megverte anyut, egyszer úgy, hogy eltört a orra. Sokat ivott, minket is bántott, de legtöbbször anyut. Sohanem volt otthon nyugalom, mindig szekálta anyut és ordibált, bántotta. Elkezdtem a középiskolás tanulmányaim, és már 2. napon el kellett otthonról menekülnünk, de utánunk jött. Könyörgött h megváltozik. Anyu megbocsátott. Az ment mindennap, hogy hazaértünk, és nem lehetett megszólalni, mert elkezdett ordibálni. Most már csitultak a dolgok, nincs verés, de valahogy bennem maradt ez az egész. Akkor teljsen tönkrementem. Szerintetek mit tegyek, hogy minél távolabb legyek ettől az embertől? Nagyon utálom, de teljes szívemből. (Mire végigírtam ezt az egészet, hatalmas könnycseppek hulltak a szememből.) Elcseszett 2 évet az életemből, ami rányomta a bélyegét mindenre.
2009. máj. 13. 20:57
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

Szia!

Látod,nem vagy egyedül.Én is ugyanebbe a helyzetben voltam.Csak nálam jóval több ideig tartott.Ez azzal kezdődött,hogy a panel lakásból leköltöztünk egy kertes házba,ami még a dédszüleimé volt.És nem tudni miért,mind a két szülőm alkoholisták lettek.Apám folyamatosan verte anyámat,néha még én is kaptam.Volt olyan,hogy anyám két hétig haza se jött.A számlákat nem tudták fizetni,gyertyával világítotunk.Ez ment 1995-től kezdve 2000-ig.2000-ben édesanyám szíve feladta a küzdelmet és meghalt.Utána nagymamámhoz kerültem,aki mindössze csak azért fogadott magához,hogy az árvaságimat lenyúlja.Sok mindent nem engedett,sokszor szídott.2004.április 11-én elszöktem a volt páromhoz,akinél 3 évig laktam.Most visszajöttem a szülővárosomba,apámmal nem beszélek.Megismerkedtem életem párjával,akire mindig számíthatok,és aki meghallgat.Valami megoldás létezik.A rokonoknak elmesélted?Ők nem tudnak segíteni?

2009. máj. 25. 07:38
 12/12 anonim ***** válasza:

nálunk az apa a csaló de anya meg "lenyeli", mert fél, hogy egyedül marad, pedig találna 1000 x különbet.

ja és a gyerek a hülye, mindig le van ugatva. borzasztó. alig várom, hogy megszabaduljak tőlük.

2010. ápr. 18. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!