Normális, hogy ilyen egy apa? Nem hinném, hogy másnál is így van.
Szia!
Látod,nem vagy egyedül.Én is ugyanebbe a helyzetben voltam.Csak nálam jóval több ideig tartott.Ez azzal kezdődött,hogy a panel lakásból leköltöztünk egy kertes házba,ami még a dédszüleimé volt.És nem tudni miért,mind a két szülőm alkoholisták lettek.Apám folyamatosan verte anyámat,néha még én is kaptam.Volt olyan,hogy anyám két hétig haza se jött.A számlákat nem tudták fizetni,gyertyával világítotunk.Ez ment 1995-től kezdve 2000-ig.2000-ben édesanyám szíve feladta a küzdelmet és meghalt.Utána nagymamámhoz kerültem,aki mindössze csak azért fogadott magához,hogy az árvaságimat lenyúlja.Sok mindent nem engedett,sokszor szídott.2004.április 11-én elszöktem a volt páromhoz,akinél 3 évig laktam.Most visszajöttem a szülővárosomba,apámmal nem beszélek.Megismerkedtem életem párjával,akire mindig számíthatok,és aki meghallgat.Valami megoldás létezik.A rokonoknak elmesélted?Ők nem tudnak segíteni?
nálunk az apa a csaló de anya meg "lenyeli", mert fél, hogy egyedül marad, pedig találna 1000 x különbet.
ja és a gyerek a hülye, mindig le van ugatva. borzasztó. alig várom, hogy megszabaduljak tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!