Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom számítógéped játékoz...

A barátom számítógéped játékozik, "sorstársak" nektek ezt könnyű elfogadni?

Figyelt kérdés

tisztában vagyok vele, h ez a hobbija és hagynom kell. mégis annyira bánt, h ennyi idejét elveszi, mert én időpocsékolásnak tartom. ha valamit nem csinál meg, amire megkértem, vagy elfelejt valamit, akkor rögtön a fejéhez vágom, h bezzeg játszani volt ideje. Nem szeretnék ilyen házsártos lenni, de nehéz akceptálnom ezt az időtöltést. Van akinek ez nehezen ment? Hogyan sikerült elfogadnotok? férfiak is írhatnak, akik játszanak, és mesélnének róla, h mit is jelent nekik az egész és mit gondolnak mi a helyes magatartás egy nőtől. Ő egyébként csapatban játszik, de nem időre, csak amikor kedve van és a többiek is ráérnek. köszönöm

20L(23F)

2011. nov. 30. 21:21
1 2
 11/16 hollófernyiges ***** válasza:
100%

"szerintem is tiszta időpocsékolás"

Az. Nem mintha a tévézés, nőimagazinolvasás, barátnőkkel órákon át való telefonálás, plázában soppingolás nem lenne időpocsékolás. Bár a wow kevesebbe kerül :)

2011. dec. 1. 09:13
 12/16 anonim ***** válasza:

Vőlegényem is játszik, de ez nem megy a kapcsolatunk rovására.

Neki is ez a hobbija, mivel eljárni nem nagyon szoktunk, a sok munka miatt, így ez maradt neki. :)

De nem napi szinten játszik, van amikor heti 1 alkalom az is kb. 1 óra. Szóval könnyen eltudtam fogadni a kis hobbiját. :)

2011. dec. 1. 12:13
 13/16 anonim ***** válasza:

A férjem is játszik :) 35 éves.

Néha számítógéppel, de az elmúlt 2 évben főleg xbox-ozik.

Eleinte nekem is idegesítő volt kicsit, hogy kb 10x kellett neki szólnom, hogy vigye ki a szemetet, mert nem akart felállni a gép elől.

Szerintem ilyenkor a kompromisszum a legjobb megoldás.

neked el kell fogadnod, hogy Ő ezt szereti, és ne is próbáld meg benne keresni az értelmet. :) Lehet, hogy neki a Te hobbid éretletlen időpocsékolás.

Egyébként, engem sokszor próbált meg rávenni, hogy próbáljak ki vele egy játékot xbobon, és egyszer beadtam a derekam. Azóta imádom! :) Pedig előtte én se nagyon láttam értelmét. Vettünk hozzá ilyen érzékelős bigyőket, Kinektet, és együtt szoktunk játszani, mikor van rá időnt. Szerintem tök jó időtöltés, egy csomót nevetünk közben, meg hülyéskedünk.. :)

24/L

2011. dec. 1. 13:11
 14/16 anonim ***** válasza:
73%
Az én barátom is játszott a kapcsolatunk elején vagyis inkább olyan másfél 2 évig,de szerencsére leszokott róla,mert azt mondja már nem érdekli és ideje sincs rá. Hátha a te barátod is felnő egyszer. Egyébként ő is 23 éves.
2011. dec. 1. 16:41
 15/16 anonim ***** válasza:

Na most dobjátok hanyatt magatokat. Mi játékban ismerkedtünk meg :) Thrillion kincsei.

Most már 7. éve vagyunk együtt, házasok. Van kicsi gyerek is. Én már felhagytam a játékkokkal, van egy-két facebook-os ami nem veszi el sok időm. A férjem viszont most is játszik többféle játékot. Kikapcsolja a napi problémákból.

Néha nálunk is vannak összezördülések (mikor cikket ad ki és veri a billentyűzetet, mert hangos), de a gyereket soha! nem hanyagolja el. Általában akkor játszik amikor mi kidőlünk :) A gyerkőc 8-kor fekszik, én 9 körül, mert korán kelek. Ő meg este 10-12 óra között játszik. Egyikünket sem zavar különösebben.

Még mindig jobb, mintha inna, bagózna, nőzne, játékgépezne. :) Igaz függő (be nem ismerné), de hát ezt már tudtam, tudtam azt is mire vállalkozom.

Mindjárt hazaér, és bizony jönni kell ütni a "romulán jetiket" az eRepen, mindjárt be is indítom neki :) Utána közös estebéd. 35N / 35F

2011. dec. 1. 17:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Valamit nem kap meg az élettől, és kompenzál a játékkal, én is olyankor szoktam csak játszani, ha rossz periódusban vagyok, és nem tudok másképpen kikapcsolni. De már legalább 2-3 éve nem játszottam :)
2011. dec. 1. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!