Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolja úgy anyukám,...

Miért gondolja úgy anyukám, hogy nem jó ha Twilight-ot nézek? Szerintetek igaza van?

Figyelt kérdés
Megnéztem a Twilight első részét,meg majd esetleg el szeretném olvasni az első könyvet ,de anyum azt mondta hogy nem biztos hogy jó hogy ilyet nézek.Mikor megkérdeztem hogy miért akkor azt mondta ,hogy ezek ott eszik egymás vérét meghogy vérengzős a film,meg még mondott valami olyasmit hogy káros hatása lesz később,vagy valami ilyesmi(ezt nem teljesen értem de mindegy).Egyébként elmondtam neki hogy kb. 5 perc van benne amiben folyik a vér meg ilyenek.Ti mit gondoltok?Igaza van?
2011. nov. 30. 20:58
1 2 3
 21/21 LizaElizaa válasza:
Nem nincs igaza!!Én hatalmas Twilight fan avgyok így tudok nyilatkozni!Nincs benne semmi olyan szerintem ami káros hatással lenne az emberekre!És nem vérengzős!!://Mondd meg anyukádnak nyugodtan hogy ez csak egy vámpír és egy ember "wemberfeletti" szerelme ami a végére átmegy kicsit nyálasba:))^^
2012. febr. 20. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!