Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy házas, két kisgyermekes...

Egy házas, két kisgyermekes apa, akinek látszólag rendben a házassága, miért chatel más nőkkel és ismerkedik, ill. ismerősökkel flörtöl a neten?

Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 20:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

szerintem meg nem szerencsés így beleavatkozni az életükbe, még a válaszadó jönne ki belőle rosszul, a férfi úgy kicsavarná, a nő meg lehet a férje mellé állna.

jobb ilyenekből kimaradni.

és szerintem a legtöbb apuka ilyen, amelyik általában nem szerencsétlen a nőknél.

a szerencsétlenebb férfiak szokták inkább megbecsülni a párjukat.

szerintem.

2011. dec. 1. 18:54
 12/15 anonim ***** válasza:
sajnos nekem is volt ilyen férfival dolgom. Jártunk, de feltűnt, hogy mindig más nők felé kacsintgat, aztán szakítottam, mert megelégeltem. Most más barátnője van, de felém kacsintgat. Eszem ágában sincs újra vele kezdeni, mert tiszteletlenül viselkedett. Az én véleményem szerint ilyen férfi egy nőt se érdemel meg, mert nem tudja megbecsülni. Az ilyennek a szíve a lába között van és az irányítja.
2012. jún. 16. 10:10
 13/15 anonim ***** válasza:
tényleg van abban valami, hogy a szerencsétlenebb férfiak szokták megbecsülni a párjukat... bár én inkább úgy fogalmaznék, hogy azok, akiknek nincs önbizalmuk. Kishitűek, nem hisznek abban, hogy egy másik csajt fel tudnának szedni, ezért nem is próbálkoznak. Akiben meg túlteng az önbizalom, az folyton megerősítést akar, hogy tényleg ő a legjobb pasi... én az ilyenben nem látok férfit, csak egy kiskölyköt.
2012. jún. 16. 10:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Utobbi, ez szerintem pont forditva van. Akinek kicsi az onbizalma annak kell a megerosites, akinek nagy az valoszinuleg mire megnosul mar kielte hoditasi vagyait sikeresen, tudja hogy akarkit megkaphat es epp ezert sz.arik a tobbi nore a felesegen kivul.
2013. febr. 2. 16:58
 15/15 anonim válasza:
Remélem még olvasod az oldalt! Küldtem privát üzenetet.
2015. febr. 26. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!