Szülők, ti mit vártok el a gyerekeitektől, ha?
Figyelt kérdés
Otthon élnek és van keresetük. Én levelezőn tanulok, mellett van munkám, itthon lakok. Mondtam, hogy adok nekik havi 25-30 ezret a rezsibe, közös költségbe, ilyenek, de nem fogadják el, azt mondják, költsem magamra, hiszen kiskoromban is ők láttak el, elég lesz majd akkor magam fizetnem, ha külön élek. Ti hogyan gondoljátok?
19L
2011. nov. 29. 20:28
11/13 A kérdező kommentje:
Bocs, én tisztelem a szüleim, és nagyra értékelem azt, amit 18 éven át megtettek értem, sőt tovább is, hiszen még mindig értem élnek úgymond. Ennyit simán megérdemelnek, sokkal többet is. De nyugodtan csinálhatod ezt, bár nem sok szánalmasabb dolog létezik a játékgép-, és piafüggőségtől :)
2011. nov. 29. 21:03
12/13 anonim válasza:
Ugyanígy gondolkozom mint a szüleid.
13/13 anonim válasza:
Örülj, hogy Neked is normális családod van, mint nekem. :) A párom anyja nem támogatta semmiben a páromat, csak lökte ki, hogy minél előbb dolgozzon és neki (anyós) ne legyen vele gondja...Amikor most felnőttként gondja van, akkor is csak annyit mond rá az anyja, hogy őt ne keresse, csak akkor ha jó hírei vannak...
No comment!
Mi azért örüljünk! :)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!