Szülők ti mit szólnátok ehhez?
Mit mondjak a szivem szakadna meg, a 40-es nõnek lehetne esze. Viszont ebben te is hibàzhattàl, ha egy ilyen korù nõ mellett érzi jól magàt. Nekem is fiaim vannak ezt csak azért irom.
Ne mutassal ellenszenvet, talan a fiad rajön magatól is.
Én is kiakadnák rajta, hisz az anyja lehetne, és a nőnek is lehetne annyi esze hogy ne legyen együtt egy öreg nővel!
Ez esetben az anya-gyerek kapcsolatban lehetnek gondok, mert nem nörmális dokog az ohgy egy fiatal egy 2x annyi idős nővel él együtt!!!
Igaz én nem szülő vagyok.
18 éves voltam, mikor a 25éves párom lecserélt egy 40éves nőre... lelkileg teljesen összeomlottam. A vicc az egészben, hogy a nő útszéliként dolgozott, van két gyereke, és most az exemtől lett nekik egy gyerekük, aki súlyos szellemi fogyatékos... kérdem én... megérte neki?
Az anyja elzavarta amúgy otthonról... hogy akkor éljem meg a saját lábán... mivel a nő, meg az anyukája közt 6év korkülönbség volt...
Hogy mit szólnék? Nagyon berágnék, az biztos. És az is biztos, hogy én is kiraknám. Nehogy már velem egyidős nővel járjon a gyerekem!
De az ilyen kivénhedt kurv@kat is rühellem. Az ő idejük már lejárt, vagy keresgéljenek a saját korosztályukban valami charme-os pasit, de ne a tudatlan kisfiúkat vadásszák le. A magam részéről hányingerem van az ilyen dolgoktól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!