Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak ezzel a...

Most mit csináljak ezzel a helyzettel? Én ezt nem tudom viszonozni!

Figyelt kérdés

2 éve vagyok együtt a barátommal, neki van egy nagyon jó barátnője, aki szinte fogadott tesó. Az idők során én is megkedveltem a lányt, de azért olyan igazán komoly barátság nincs köztünk, hiszen nem sűrűn látom, és akkor sem sok időre, hogy rendesen beszélgethessünk.

Most viszont közölte e-mail-ben, hogy vett nekem karácsonyra ajándékot...

A helyzet az, hogy én idén örülök, ha a barátomét valahogy kiizzadom, és az sem lesz valami nagy dolog, 2-3 ezer forintot tudok rászánni, többet nem. 15 ezer forint ösztöndíjam van, ebből ennyit tudok rászánni, a maradékból befizetem az internetszámlát, a többi megy anyukámnak, mert nagyon sz*r anyagi helyzetben vagyunk, és ha karácsonyi hangulatot akarunk, akkor minimum ennyi plusz kell.

Nekem most nincs arra pénzem, hogy a lánynak vegyek valamit, mellesleg nem is ismerem annyira, hogy találjak neki valót, a felszínes dolgoktól (testápoló, stb.) meg kiráz a hideg, sem kapni, de főleg nem adni nem szeretem.

Nem akarom a lányt sem megbántani, mit csináljak?

2011. nov. 29. 17:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy nem tud adni. De hagy érezze akkor már ő is kissé kellemetlenül magát, ha már téged ilyen helyzetbe hozott, nem?

Ha mondja, hogy nincs rá pénze, nyugodtan visszakérdezhetsz egy Freudi kérdéssel: miből gondolta, hogy neked van rá????

2011. dec. 4. 11:20
 22/22 A kérdező kommentje:

Visszakérdeztem, de annyit mondott, hogy de ő elmondta ezt a lánynak, és ő gy is akarja, mondjam meg neki én...

Végülis ő van vele napi kapcsolatban, szinte együtt fekszenek-kelnek, mivel egy koliban vannak, de én beszéljek vele, aki szinte nem is ismerem... :S Ráadásul ez szerintem nem egy neten megvitatandó téma, én meg máshogy nem is tudok a lánnyal értekezni...

2011. dec. 4. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!