A ti nagyszüleiteket is át szokták verni ezek az árusok?
Egyszerűen kivagyok már. Nagymamám minden ilyen marhaságnak bedől. Elmegy ezekre a kirándulásokra és hazatér minden marhasággal. Pár éve kezdte az egészet. Volt hogy éjfélkor állítottak be ilyen férfiak hogy összeszereljék az újonnal vett ágyat 100ezerért, mert hogy az bio ágy, minden gondot elűz. Volt már 120 ezres edénykészlete mert az szuperedény és már szinte magától főz. Biomatrac ágyneműkészlet több 100 eerért mert az is hiperszuper.
Évről évre meg van vele bezsélve hogy ne dőljön be de már megint... Velünk lakik, gyűlytögeti a nyugdíja nagy részét és ilyen marhaságokra pikkpakk elszórja.
Nem tudom mit csináljak. Az ilyen cégeket is lecsukatnám a fenébe. Mindig a hiszékeny nyugdíjasokat pályázzák meg.
Én el szoktam időnként járni utazással egybekötött termékbemutatókra, egyedül, húgommal vagy barátnőkkel, bár, nem vagyunk a célcsoport tagja / én 34 éves vagyok /. Én sosem veszek semmit, felőlem hitegethetnek, én csak az utazás, a programok /pl. kedvezményes gyógyfürdő-belépők /,az ajándékok miatt megyek. Tömény agymosás ami a bemutatókon folyik. Lélektani hadviselés, profi módon, amivel lehet hatni a jóhiszemű, lelkizős emberekre, de ez szerintem nem feltétlenül korfüggő...
Itt egy jópofa termékbemutatós kaland "dokumentuma": [link] Szellemesen van leírva, ugyanakkor igaz is. Olvassátok el!
Kérdező, szerintem beszéljétek meg a nagyiddal ezeknek a kirándulásoknak a hátrányait. Az, hogy utazgat, nem baj, csak hát ez a költekezés...ráadásul olyasmikre, amik nem biztos, hogy tényleg beválnak, és megérték azt a rengeteg pénzt. Nem kötelező vásárolni a bemutatókon, ezeket és a hasonló a termékeket boltokban még olcsóbban is meg lehet kapni...
Az összes nagyszülőm halott, de amíg éltek, addig sem verték őket át.
Mondjuk egyikük sem járt kirándulni, halálukig dolgoztak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!