A ti nagyszüleiteket is át szokták verni ezek az árusok?
Egyszerűen kivagyok már. Nagymamám minden ilyen marhaságnak bedől. Elmegy ezekre a kirándulásokra és hazatér minden marhasággal. Pár éve kezdte az egészet. Volt hogy éjfélkor állítottak be ilyen férfiak hogy összeszereljék az újonnal vett ágyat 100ezerért, mert hogy az bio ágy, minden gondot elűz. Volt már 120 ezres edénykészlete mert az szuperedény és már szinte magától főz. Biomatrac ágyneműkészlet több 100 eerért mert az is hiperszuper.
Évről évre meg van vele bezsélve hogy ne dőljön be de már megint... Velünk lakik, gyűlytögeti a nyugdíja nagy részét és ilyen marhaságokra pikkpakk elszórja.
Nem tudom mit csináljak. Az ilyen cégeket is lecsukatnám a fenébe. Mindig a hiszékeny nyugdíjasokat pályázzák meg.
Az én nagyszüleim sem ilyenek voltak. A tied egy kicsit könnyebben rászedhető, naiv - ez most nem bántás!
A párom nagyszülei szintén vesznek egy csomó mindent. Pl. vettek a harminckét éves unokájuknak egy kisgyerekeknek szóló Reader's Digest angol tankönyvet :D
Nem szeretnék ilyen bántó hozzászólásokat mert nagyon szeretem a nagymamámat, nagyon nem esik jól, ha egy kommentben valaki közli hogy nem értelmes stb. Köszi a megértést.
A kérdés inkább arra vonatkozna, hogy mit tegyek ebben a helyzetben?
elsőnek szólt az előző kommentem
igen az a baj, hogy nagyon naív szegény, elhiszi hogy csodatevő dolgokat vesz egy rakás pénzért
pedig csak jót akar :(
Ki mondta a nagymamádra ,hogy nem értelmes?
Senki
mindegy nem veszekszek, nem érdekel, én magamra vettem, itt nem ez a lényeg.
a többieknek köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!