A ti nagyszüleiteket is át szokták verni ezek az árusok?
Egyszerűen kivagyok már. Nagymamám minden ilyen marhaságnak bedől. Elmegy ezekre a kirándulásokra és hazatér minden marhasággal. Pár éve kezdte az egészet. Volt hogy éjfélkor állítottak be ilyen férfiak hogy összeszereljék az újonnal vett ágyat 100ezerért, mert hogy az bio ágy, minden gondot elűz. Volt már 120 ezres edénykészlete mert az szuperedény és már szinte magától főz. Biomatrac ágyneműkészlet több 100 eerért mert az is hiperszuper.
Évről évre meg van vele bezsélve hogy ne dőljön be de már megint... Velünk lakik, gyűlytögeti a nyugdíja nagy részét és ilyen marhaságokra pikkpakk elszórja.
Nem tudom mit csináljak. Az ilyen cégeket is lecsukatnám a fenébe. Mindig a hiszékeny nyugdíjasokat pályázzák meg.
"Még jó, hogy magadra vetted, mert arra utalt a "kedves" első, hogy bezzeg a tieid marhák -.-'"
Szegény válaszoló, te pártolód a kérdezőt, és téged csesz le... :) Szerintem csak felhúzta magát az első válaszon.
Nekem anyukám szokott ilyenekre járni, de ritka, hogy vesz valamit. Bioptron lámpát vett, meg 1-2 krémet, de mást hála Istennek nem, belátja, hogy mekkora nagy átverés ez.
köszi a válaszokat, bocsi egyik válaszoló, tényleg kicsit felhúztam magam először :( de igazából főleg tényleg nagymamámon akiről mind ma tudtam meg ezt az egészet már megintbe
amúgy tök aranyos, nem hinném, hogy baj lenne vele, értelmes nagyi
csak hát vannak ilyen dolgai.
én nem tudnék ilyen helyen dolgozni, mint ahogy írta az egyik válaszoló
így átvágni embereket, mégha saját haszon miatt is
főleg hogy én nagyon szeretem az idős embereket
igen azt érettem, hogy nagyon nem jött be neked
csak sajnos azt látom, hogy bőven vannak ilyen emberek akik ezeket a cégeket működtetik, szóval elég sok lelkiismerettel nem rendelkező ember van. sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!