Mit tegyek, ha már nem bírom tovább?
Szerintem örülj neki, hogy nem beszél veled! Már csak emiatt is könnyebb felejteni, hidd el nehezebb lenne, ha barátok maradnátok vagy beszélgetnétek...tapasztalat.
Egyébként én is sokat csalódtam már(szinte mindig), de mára megtanultam, hogyha szerelmes vagyok, és hogyha nem jön össze, vagy szakításra kerül a sor, akkor rossz, de úgy fogom fel mint egy torokgyulladást, hogy majd elmúlik... hogy ez is csak egy átmeneti állapot.
21/L
Majd kinővőd. Legyen már benned NŐI TARTÁS!!
Majd úgyis elfelejted,amúgy lefogadom hogy jókat röhög rajtad,mert "mászol" előtte.
Ó Júlia, meg ne halj már értem!
Rómeó
"Ne írjatok olyant hogy majd elfelejtem az ilyen jellegű válaszokra nem vagyok kíváncsi!"
Akkor mire vagy kíváncsi??? Mondjuk azt, hogy könyörögj neki és alázd meg magad?
Több millióan átéltek már olyat, mint te most...sőt, és talpra tudtak állni! Ha nem akarod elengedni, elfelejteni, azzal csak egyet érsz el, hogy még tovább fog fájni.
Adj időt magadnak!!! Minden jobb lesz!!! Tapasztalat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!