Kisgyerekes apukák! Megkóstolnátok a párotok anyatejét?
Igen, mindenki ivott gyerekkorában. De az édesanyjától kapta, és a mellnek még nem volt gyerekkorunkban szexuális értéke.
Szerintem kicsit furcsa. Alapból undorodom a gondolattól, hogy képes vagyok tejet előállítani, mint egy haszonállat.
De hát ez a biológia.
Szerintem gusztustalan. Az anyatej a babáknak való, én a sajátomat sem kostolnám meg semmi pénzért..még a hideg is kirázott tőle.
Erről az anyatejes fagyi jutott eszembe.Az is hasonloan aberrált dolog.
Én nő vagyok, de ez szerintem is undorító.
Oké egy újszülöttnek ezt kell ennie, de egy felnőtt embernek..elkap a hányinger..
Nem mondom, hogy elítélem, aki ilyet csinál, de én sugárba hánynék, ha meglátnám.
Mindenki evett már ilyet, de bőven elég volt újszülöttként.
azért a megkóstolás és az evés között szerintem van különbség,nem is kicsi...
Férjem is megnyalta,én is,kíváncsiak voltunk rá.Plusz a kislányomnak egy időben lefejt tejjel pótoltam,ott akár akartam,akár nem kóstolni kellett,nehogy romlott legyen vagy túl meleg,stb..Amúgy szerintem kifejezettem rossz íze van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!