Ti mennétek egyedül? Családom szerint ciki lenne egyedülmennem.
20 évesen felnőtt ember vagy.
Én ilyen koromban egy hátizsákkal bejártam Spanyolországot, egyedül. Mondjuk nem mindig egyedül, mert volt, két ismerősöm is nyaralt ott 1-1 hetet, és akkor találkoztunk. De egyedül indultam, és egyedül jöttem haza, és sokszor egyedül kerestem panziót éjszakára.
Viszont egy másik barátnőmért a mai napig mindenhova érte jön az apja, nehogy sötétben egyedül kelljen hazamennie. 24 évesek vagyunk.
Szóval ez a tőled függ. Vagy-e ennyire önálló, bevállalós, tudnád-e egyedül is élvezni, megérné-e a koncert a lehetséges veszélyekkel szemben.
De én úgy vagyok vele, hogy az iskolában is rám dőlhet egy szekrény -ahogy nemrég történt- szóval nem lehet minden veszélyt kikerülni, az életet meg élvezni kell, nem pedig otthon ülni, mert akkor nem érhet semmi baj.
Voltam már ilyen helyzetben. Sokat vacilláltam rajta, volt pár álmatlan éjszakám :) Végül megvettem a jegyet, és nem bántam meg. Életem legjobb koncertje volt. Előtte és utána persze jó lett volna a társaság, de magán a koncerten nem éreztem a hiányukat, mert akkor úgyis a zenére figyelek. Ha nem mennél el, akkor megbánnád. (Korábban jártam már így, amikor még nem "mertem" elmenni egyedül, mert hogy milyen már az.)
Irány a jegyiroda, és jó bulizást!
köszönöm,kedves utolsó válaszoló
úgy döntöttem,belevágok,bár barátaim cikiznek,hogy te meg mit akarsz a hülye tót zenékkel-nekem ez tetszik,és kész
meg is rendelem a jegyet neten keresztül,és 19-én még a vizsáim előtt megyek egyet bulizni,remélem jó lesz,mert ez lesz életemben az első olyan koncert,ami nem hakniszerű
Koncertre az én korosztályom már unokástól jár, mégis elmentem egyedül egy olyanra, amire ha nem akkor megyek, több lehetőségem nem lesz már. Egyedül indultam, de mikor odaértem, már sokan voltunk -több, mint 300ezren.A koncert maga volt a csoda, vétek lett volna elmulasztani.Nem súgtak össze mögöttem, együtt énekeltünk bal oldalon egy tini, jobb oldalon egy nálam is idősebb rocker.
Menj nyugodtan egyedül.Aki melletted áll, barát lesz, mert ugyanazt a zenét szereti.
Éppen Pozsonyban voltam, amikor kezdődött egy popkoncert.
Az isten mentsen meg az ott gyülekező, hőzöngő, ordibáló részeg csürhétől.
...és még meg sem szólaltam MAGYARUL !!
Persze a kibicek itthon maradnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!