Ti mennétek egyedül? Családom szerint ciki lenne egyedülmennem.
Figyelt kérdés
Lesz egy koncert,amit már régóta várok,csak a helyzet az,hogy necces a belépő ára,én is nehezen spóroltam rá össze a pénzt,a baráti körömből senki sem kedveli,ismeri ezt a zenekart.Ezért egyedül kéne mennem,van is kedvem,meg nincs is,Ti mennétek egyedül?2011. nov. 26. 15:35
11/37 anonim válasza:
Bocsi,utolag lattam,hogy valaszoltal. Hat jo kerdes, messze laksz nagyon? Mert ha Budapesten,es nem 2oranyira,akkor talan bevallalnam. Viszont nekem sok rossz tapasztalatom volt ,meg ketten is mikor voltunk...szoval en inkabb a hazauttol felnek, azota inkabb felek,mint megijedek,es nem tomegkozlekedek egyedul. Sot egyaltaln este. De lehet csak en vagyok ilyen peches. Szuloknek gondolom kinos lenne mondani,hogy ejfelkor jojjenek mar erted.
12/37 anonim válasza:
Amugy az egyik valaszolo jol irta,ilyen helyekre nem jo egyedul menni. Lehet klasszikus zenei koncerte se jo,mert oda is parban mennek altalaban,de hogy nem fognak megverni az fix.
13/37 A kérdező kommentje:
Pozsonyban lesz,kissé messze lakom a fővárostól,de nincs kit magammal vinnem,mert a barátaim nem csíppik ezt a bandát,a haza úttól félek
2011. nov. 26. 16:04
14/37 anonim válasza:
Én voltam egyedül rock koncerten, mert más nem jött el a drága jegy miatt. Lány vagyok, nem volt kellemetlen, jól éreztem magam, utána hazajöttem. Ennyi.
15/37 anonim válasza:
Pozsonyban? Akkor foleg nem mennek. Szlovakiaban nottem fel. Jartal te mar errefele?
16/37 A kérdező kommentje:
igen,jártam errefelé
2011. nov. 26. 16:09
17/37 anonim válasza:
Ha nem felsz,akkor menj. En inkabb ovatos termeszet vagyok,es nem mennek,de lehet te teljesen mas beallitottsagu vagy.
18/37 A kérdező kommentje:
hát félek kissé,mert elég veszélyes lenne egyedül mennem
2011. nov. 26. 16:13
19/37 anonim válasza:
Írd fel egy papírra egyik oldalra, hogy miért mennél ki, a másik oldalra, hogy miért nem. Amelyik oldal az erősebb, azt tedd, de ne vacillálj.
20/37 anonim válasza:
Én Szlovákiában élek, igaz, messze a fővárástól(még nem is jártam Pozsonyban),de egyedül semmi esetre sem mennék koncertre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!