Otthon van már a házastársatok?
Figyelt kérdés
Férjem még nem érkezett meg, egész héten tök későn jött haza. Unom!2011. nov. 25. 17:44
21/28 anonim válasza:
Dolgozik 7ig :( Lányunk bevágta a szundit én meg már kitakarítottam, megfőztem :)
22/28 anonim válasza:
dolgozik? az enyém sincs, pályázatot ír alá 500 pld-ban.. :((
23/28 anonim válasza:
nem túlzás,ha olyan a beosztása. az enyém se tud 6nál előbb hazaindulni sosem,mert vezető beosztásban van. viszont mindent megteremt nekem és a 2 gyerekünknek, nem kell h bármiért is fájjon a fejem,így én nagyon hálás vagyok neki és eszembe sincs hisztizni. becsüld meg te is a férjed,és találj valami elfoglaltságot,és mosolyogva szeretettel várd haza
24/28 anonim válasza:
nekem max fél4 re mindíg hazaér,reggel fél 7kor szokott elmenni.
25/28 Virág6 válasza:
Neharagudj nem akartalak megbántani.Megkérdezted tőle,hogy meddig tart a munkaideje?Biztos hogy nem nőzni megy fáradtan.
26/28 anonim válasza:
Nemrég ért haza. Viszont kaptam egy csokor virágot a házassági évfordulónkra, amire nem is számítottam. Holnap államvizsgázom, így konkrétan az évfordulót is elfelejtettem...
Nekem már az is ajándék volt, hogy az elmúlt két hét "jézusom, meg fogok bukni, jáááájjj" kitöréseim miatt még egyszer se csapott le, pedig már magamat is idegesítettem :)
27/28 anonim válasza:
4 naponta jár haza 2-3 napra.
Többet van máshol, mint velünk. Van egy kicsi lányunk is, én dolgozok és most fejezem be az egyetemet.
Magyarul minden rámmarad.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!