Otthon van már a házastársatok?
Figyelt kérdés
Férjem még nem érkezett meg, egész héten tök későn jött haza. Unom!2011. nov. 25. 17:44
11/28 anonim válasza:
Az én férjem szabin van 2 hétig!!!!!
13/28 anonim válasza:
az enyem fel7-kor megy, este 8 korul er haza, allandoan, mert masfel ora autoutra van a munkahelye, plusz fel ora szerencsetlennek, mire este talal parkolot (fel van turva metroepites miatt alattunk a placc es soha nincs eleg parkolo), ez van, ezt kell szeretni
14/28 anonim válasza:
Ő otthon van, én meg itthon vagyok.
16/28 anonim válasza:
persze. ahogy letelik a munkaideje, söpör is haza... :)
17/28 Virág6 válasza:
Őrűljél hogy van munkahelye.Még elvárnád,hogy akkor jöjjön haza mikor te akarod?
18/28 anonim válasza:
Szia!
Nincs még itthon,sőt van mikor éppen haza jön,eszik valamit(ha van mit) és már megy is vissza éjszakára.
Az én munkám se különb,én hajnali 4kor megyek és általában este fél 9kor érek haza,ez heti 4 nap.Viszont heti 3 szabad.
19/28 anonim válasza:
Nincs, és nem is lesz. :(
Még nem a házastársam, ezért nem élünk együtt.
Mindezek felett este 10-kor végez.
20/28 A kérdező kommentje:
Dolgozo, már hazajöttem. Meleg vacsi kipipálva.
Örülök, hogy van mhelye, de túlzás, hogy a hét minden napján tök későn jön haza.
2011. nov. 25. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!