Örökbefogadás megszüntetése lehetséges? Hogyan?
Írsz egy végrendeletet, és a probléma megoldva.
Te lemondhatsz az örökségről, semmilyen kötelezettséged nincs ebben az esetben.
A nevedről nem vetetheted le szerintem, azt ő tudja megváltoztatni, de ha ez vigasztal, nem vesztesz ez által semmit.
Sajnálom, hogy így alakult a helyzeted. Szomorú. :(
A gyerek nem cigány, mindent megkapott, amit a saját gyerek. Iskolában nem tanult, harmadik általános iskolában tudta kijárni a nyolcat. MIndent megkapott, amit a vérszerinti gyerekem, aki elment dolgozni, miután végzett az iskolával. A szóban forgó viszont nem akart tanulni, de dolgozni sem. Arra sem volt képes, hogy otthon segítsen valamit, ha már eltartom 23 évesen. Nyugdíjas vagyok, kevés nyugdíjjal, a másik gyerekem segít anyagilag. Ha dolgozni is ment, azonnal cipőt, ruhát,cigit vett a keresetén és inkább éhezett.
A költözése oka az volt, hogy felszólítottam, takarítsa össze szemetet, amit maga körül csinált (fiókban száraz szendvics, koszos és tiszta fehérneműk vegyesen). Persze, akkor már rögtön nem voltam az anyja. Nem vagyok tökéletes, de szerintetek, kedves bírálók, erre neveltem én ezt a gyereket?
Nem az a probléma, hogy valamit örökölne tőlem, mert az már megoldott, hanem inkább - ismerve habitusát, nem szeretnék semmi rosszat a nyakamba venni. Ha ez bűn, ide a követ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!