Mindenki úgy érezte akit megcsaltak, hogy az ő férje/felesége ezt sohasem tenné meg?
Köszönöm a válaszaitokat.
Nem tudom miért tettem fel a kérdést. Mikor egyik nap aludt a fiam és én főztem kicsit egyedül maradtam a gondolataimmal. A párom szeretné ha hozzámennék, de én mindig lerázom annyival, hogy minek a házasság? Jól meg vagyunk így is. Eleve van egy dolog amit ő akar és én nem. Ott a másik dolog: a szex. Sokszor nagyon fáradt vagyok, mert most fogzik a gyerek így se éjjelem se nappalom, de a párom ugye jön és igényli. Nem minden nap van hozzá energiám ( kedvem meg mikor volt fene se tudja már). Formába ráztam magam, megint 50 kiló vagyok, tetszeni akarok neki. Szóval nagyon igyekszem, de néha betegesnek érzem ezt az egészet amit művelek. Ennek a feléhez nincs kedvem és még is úgy csinálok mintha lenne csak azért, hogy megközelítsem a tökéletes nőt és ne csaljon meg.
Nem tudnám róla elképzelni, de mindenhonnan ezt hallom. Nem hűségesek a párok. És ezen a házasság sem változtatna.
18 éves vagyok, de meg van a véleményem a megcsalásról. Éppen tegnap beszélgettem erről a barátommal, hogy ha esetleg később lenne bármi, ami szerinte hiányzik a kapcsolatunkból, esetleg egy másik nőhöz kezd vonzódni, szóljon. Fiatalok vagyunk, ha esetleg együtt maradunk is lesz vágy. Nem leszek mindig az egyetlen nő, ezt elfogadom. Mondtam neki azt is, hogy amint tettlegesség lesz (tehát szex, csók, intimitás) azonnal szakítok. Azt már nem bírnám elviselni, meg magamat ismerve, mindig felemlegetném, amit meg ő nem bírna elviselni. Még ha gyerekeink lennének sem. Akkor továbbra is együtt élnénk, egy lakásban, aludhatnánk egy ágyban, de sem csók, sem ölelés, semmi intimitás, szex főleg nem.
Én nem mondom, hogy soha nem tenné meg, ismerve a múltját, de nem félek tőle. Amíg tart, addig élvezem, mit rettegjek?!
Na meg ő állítja, hogy még megkívánni sem fog soha senkit. Persze ezt meg nem hiszem el:D De aranyos, hogy ennyire kis naivan szerelmes az én drágám:)
Igen, úgy éreztem. Pedig millió jel utalt rá előtte. Hirtelen jóba lett egy munkatársaával, akiről idővel kiderült, hogy jaaa, hát ő amúgy nő. Én meg mantráztam magamban, hogy "úgysemfogmegcsalni,úgysemfogmegcsalni". Aztán megtette.
De túléltük. Azóta évek múltak el, és már csak olyan, mint egy rossz álom. A bizalmamat teljesen visszaszerezte már. Mindketten sokat változtunk, és a kapcsolatunk is. Talán nem is baj, hogy így alakult.
„hibás voltam én is mert veszélyeztett voltam szóval sex tiltva”
ha ezt jól értem, te most magadat okolod, amiért veszélyeztetett terhes mertél lenni????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!