Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagálnátok erre? Annyira...

Hogy reagálnátok erre? Annyira gáz ez az egész. XD

Figyelt kérdés

Előbb rátaláltam egy kérdésre ahol a bátyám engem tárgyalt ki itt mindenkinek.

Már alig várom ,hogy számon kérjem rajta ezt.

Csak érjen haza.

2011. nov. 23. 21:02
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem tetszene, hogy ezt idegenekkel vitatja meg, de üzenem a bátyádnak, hogy 22 éves vagyok és én is félek a sötétben.

Lehettem kb 5 éves, amikor úgy megijesztettek a sötétben, hogy fél éjszakán át bömböltem...Na azóta van fény a szobámban...

2011. nov. 23. 22:20
 32/43 mus musculus ***** válasza:
35%

'Az meg hogy nyavogsz az nem is baj..az olyan kis cicas...ettöl vagyunk nök..:-)'

Ne haragudj, de ez egy nevetséges kijelentés volt.

2011. nov. 23. 22:21
 33/43 anonim ***** válasza:
51%

22:21 Gondoltam hogy valaki beleköt...de hat ez van..:-)

Valaki nyavogos valaki nem...ezalatt azt ertem a nök altalaban nyavognak mig a ferfiak büszkebbek...talan idezöjelbe jobban mutatott volna..:-)

2011. nov. 23. 22:51
 34/43 anonim ***** válasza:
37%

"Az meg hogy nyavogsz az nem is baj..az olyan kis cicas...ettöl vagyunk nök..:-)"

Cicás... jesszus. A nyávogós nőket p_csának mondják.

NEM ettől vagyunk nők, és gyűlölöm, amikor egy nő ennyire degradálja a női nemet.

És igenis gáz, ha valaki felnőtt létére fél a kitalált dolgoktól. Betörőktől, rablóktól, sorozatgyilkosoktól félni oké. Valós veszély. De mesebeli lényektől...

24/L

2011. nov. 23. 22:57
 35/43 anonim ***** válasza:

Ez a film 3órás és tényleg hátborzongató,én eddig az első óráig jutottam...

Majd jövök ide nyilatkozni,h tudok-e aludni.Kár,hogy nem tudok senkinek szólni,ha félek egyedül :D

24N

2011. nov. 23. 23:45
 36/43 anonim ***** válasza:
39%

22.11-es!

35 éves vagy, 3 gyerekkel és rettegsz! Szép dolog! Ha a gyerekedet kéne vigasztalni vagy megvédeni, akkor is paráznál, hogy sötét van és jaj elvisznek az ufok?

2011. nov. 23. 23:49
 37/43 anonim ***** válasza:
Hogy nyávogsz? mint egy doromboló kis cica? :D :D
2011. nov. 23. 23:58
 38/43 anonim ***** válasza:
Mar egesz kicsi korom ota felelem van bennem..nem a kitalalt szemelyektöl figuraktol csak ugy felek...napközben nem is..inkabb este.A gyermekeimet pedig ha kell megvedem tüzön vizen at!egyebkent ök nem felösek.En ilyen vagyok es nem vagyok egyedül ezzel felnöttkent a vilagon.Es el is kenyeztettek igen mert en voltam a kicsi a csaladban es ovisan is egy nagy müteten estem at..nyavogos is voltam..de ezt reszben az elet kiöli az emberböl..nem vagyok plazacica es igen a paromnak hizelkedem mint egy macska!es ha mar ennyire kiforgattatok a valaszom akkor ideje hogy elnezest kerjek a kerdezötöl hogy egesz masra terelödött a tema.
2011. nov. 24. 00:10
 39/43 anonim ***** válasza:
Légyszi mondja már el valaki a filmnek a címét??Meg akarom nézni de nagyon:):):)
2011. nov. 24. 10:19
 40/43 anonim ***** válasza:

Ez a film az:

[link]

2011. nov. 24. 12:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!