Hogy reagálnátok erre? Annyira gáz ez az egész. XD
Előbb rátaláltam egy kérdésre ahol a bátyám engem tárgyalt ki itt mindenkinek.
Már alig várom ,hogy számon kérjem rajta ezt.
Csak érjen haza.
Nem tetszene, hogy ezt idegenekkel vitatja meg, de üzenem a bátyádnak, hogy 22 éves vagyok és én is félek a sötétben.
Lehettem kb 5 éves, amikor úgy megijesztettek a sötétben, hogy fél éjszakán át bömböltem...Na azóta van fény a szobámban...
'Az meg hogy nyavogsz az nem is baj..az olyan kis cicas...ettöl vagyunk nök..:-)'
Ne haragudj, de ez egy nevetséges kijelentés volt.
22:21 Gondoltam hogy valaki beleköt...de hat ez van..:-)
Valaki nyavogos valaki nem...ezalatt azt ertem a nök altalaban nyavognak mig a ferfiak büszkebbek...talan idezöjelbe jobban mutatott volna..:-)
"Az meg hogy nyavogsz az nem is baj..az olyan kis cicas...ettöl vagyunk nök..:-)"
Cicás... jesszus. A nyávogós nőket p_csának mondják.
NEM ettől vagyunk nők, és gyűlölöm, amikor egy nő ennyire degradálja a női nemet.
És igenis gáz, ha valaki felnőtt létére fél a kitalált dolgoktól. Betörőktől, rablóktól, sorozatgyilkosoktól félni oké. Valós veszély. De mesebeli lényektől...
24/L
Ez a film 3órás és tényleg hátborzongató,én eddig az első óráig jutottam...
Majd jövök ide nyilatkozni,h tudok-e aludni.Kár,hogy nem tudok senkinek szólni,ha félek egyedül :D
24N
22.11-es!
35 éves vagy, 3 gyerekkel és rettegsz! Szép dolog! Ha a gyerekedet kéne vigasztalni vagy megvédeni, akkor is paráznál, hogy sötét van és jaj elvisznek az ufok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!