Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed azokról a...

Mi a véleményed azokról a szülőkről, akik sírnak, hogy nincs pénz, éheznek, fáznak a gyerekek, közben pedig ott füstöl a cigi a kezében?

Figyelt kérdés
Tegnap volt egy riport a tv-ben (ma a híradóban is) egy 3 gyerekes családról szólt, akiket kilakoltattak. Tegnap, mikor néztem a műsort, nagyon megsajnáltam őket. Eszembe is jutott, hogy valahogy kellene nekik segíteni. Aztán megláttam, hogy anyuka kezében ott füstölög a cigi. Előtte számolgattak, hogy már csak 7000 Ft maradt és az albérletre is kölcsön kellett kérniük. Én ezt nem értem. A gyerekek fáznak, mert nincs gáz. 1 havi cigi árából legalább 3-szor kicserélhették volna a gázpalackot. Ez csak engem háborít fel?
2011. nov. 23. 19:43
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Ha valaki még nem látta

[link]

8:52-nél kezdődik

2011. nov. 24. 18:31
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Jogos kérdés.

Nekem előrébb volna az, hogy a gyereknek legyen jó, mint nekem.

2011. nov. 24. 20:44
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Elég szomorú.
2011. nov. 25. 09:24
 34/36 anonim ***** válasza:
52%

annyit megjegyeznék, hogy terhesen könnyebb leszokni a cigiről, mert maga a szervezet segít ebben.

pl erős dohányos bnőm terhes lett és amikor rá akart gyújtani (bocsi a kifejezésért)elhányta magát.

tehát a terhes szervezet totál máshogy reagál, mint a nem terhes és cigaretta függő.

2011. nov. 30. 21:17
 35/36 A kérdező kommentje:

17:24-nél kezdődik ismét :)

[link]

Apa nem megy el dolgozni, mert nevetségesen keveset fizetnek, de egy diáktól elfogadják a nyári munkával megkeresett pénzt. GRATULÁLOK!!!

Nézte valaki a műsort? Megint felháborodtam.

2011. dec. 16. 09:03
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Más is felháborodott... én is, hihetetlen, meddig el nem tud menni az emberi pofátlanság...

2011. dec. 16. 09:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!