Mi a véleményed azokról a szülőkről, akik sírnak, hogy nincs pénz, éheznek, fáznak a gyerekek, közben pedig ott füstöl a cigi a kezében?
"Engem most az idegesít hogy munkatársak itt sírnak hogy nincs pénz miközbe havonta 6ezret hagynak a fodrásznál, 5ezret a kozmetikusnál, meg persze műköröm is nagyon fontos az életben, meg a havi masszázs, stb. Semmi szükségük ezekre igazából."
Már elnézést de szerintem igénytelen hogyha nem gondozzuk a hajunkat és a bőrünket.Én hetente 2x megyek fodrászhoz igaz nem 5000 forintért hanem 500-ért csinálja nekem megmossa , megszárítja , belövi.Kozmetikushoz is járok sűrűn hiszen a hámlasztást és a többi kezelést nem tudom magamnak megcsinálni.Műkörmöm viszont nincs , a körmeimet magamnak festem.
Úristen!!! Pont ezt mondtam tegnap én is a páromnak, mikor néztük a műsort... úgy sajnáltam szegényt. Főleg a gyerekeket. A középső leányzó még így-úgy de bízott a családjában, teljesen látszott rajta. Az idősebbik fiú pedig csalódott volt. Egyszerűen látszott rajta, hogy semmi állandóság nincs az életében, hogy ő ezt nem kérte, legalábbis nem így.
Egyszerűen a szívem szakadt meg, főleg mikor megláttam a kisbabát. Egyből eszembe jutott a 4 hónapos lányom..
Ezután jött a VÉG! Szó szerint .. megláttam a cigarettát és az első mondta, ami kijött a számon: "Fulladjon bele abba, amit főzött!". És mégis tovább sajnáltam a gyerekeket.. hogy miért nem veszik el ilyenektől őket?! De az sem lenne megoldás...
Ráadásul minden totál mocskos volt, undorító, igénytelen környezet. És az nem csak azért, mert éppen 'költöztek', hanem azért, mert takarítani sem takarítottak mindig.
Kedves utolsó előtti!
Általában az ilyenek a segélyre szülnek ... tudod, mint a cigányok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!