Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed azokról a...

Mi a véleményed azokról a szülőkről, akik sírnak, hogy nincs pénz, éheznek, fáznak a gyerekek, közben pedig ott füstöl a cigi a kezében?

Figyelt kérdés
Tegnap volt egy riport a tv-ben (ma a híradóban is) egy 3 gyerekes családról szólt, akiket kilakoltattak. Tegnap, mikor néztem a műsort, nagyon megsajnáltam őket. Eszembe is jutott, hogy valahogy kellene nekik segíteni. Aztán megláttam, hogy anyuka kezében ott füstölög a cigi. Előtte számolgattak, hogy már csak 7000 Ft maradt és az albérletre is kölcsön kellett kérniük. Én ezt nem értem. A gyerekek fáznak, mert nincs gáz. 1 havi cigi árából legalább 3-szor kicserélhették volna a gázpalackot. Ez csak engem háborít fel?
2011. nov. 23. 19:43
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
1%

"Engem most az idegesít hogy munkatársak itt sírnak hogy nincs pénz miközbe havonta 6ezret hagynak a fodrásznál, 5ezret a kozmetikusnál, meg persze műköröm is nagyon fontos az életben, meg a havi masszázs, stb. Semmi szükségük ezekre igazából."

Már elnézést de szerintem igénytelen hogyha nem gondozzuk a hajunkat és a bőrünket.Én hetente 2x megyek fodrászhoz igaz nem 5000 forintért hanem 500-ért csinálja nekem megmossa , megszárítja , belövi.Kozmetikushoz is járok sűrűn hiszen a hámlasztást és a többi kezelést nem tudom magamnak megcsinálni.Műkörmöm viszont nincs , a körmeimet magamnak festem.

2011. nov. 23. 20:01
 12/36 Problem? ***** válasza:
84%
Amúgy a másik miért a végrehajtókkal kell veszekedni ő csak teljesíti a munkáját arról ne ő tegyen már hogy hitelüket nem fizetik.
2011. nov. 23. 20:02
 13/36 anonim ***** válasza:
11%
Nekünk is kevés a pénzünk, anyukám cigizik. Nem zavar, legalább ennyi 'öröme' legyen az életben.
2011. nov. 23. 20:02
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Úristen!!! Pont ezt mondtam tegnap én is a páromnak, mikor néztük a műsort... úgy sajnáltam szegényt. Főleg a gyerekeket. A középső leányzó még így-úgy de bízott a családjában, teljesen látszott rajta. Az idősebbik fiú pedig csalódott volt. Egyszerűen látszott rajta, hogy semmi állandóság nincs az életében, hogy ő ezt nem kérte, legalábbis nem így.

Egyszerűen a szívem szakadt meg, főleg mikor megláttam a kisbabát. Egyből eszembe jutott a 4 hónapos lányom..

Ezután jött a VÉG! Szó szerint .. megláttam a cigarettát és az első mondta, ami kijött a számon: "Fulladjon bele abba, amit főzött!". És mégis tovább sajnáltam a gyerekeket.. hogy miért nem veszik el ilyenektől őket?! De az sem lenne megoldás...

Ráadásul minden totál mocskos volt, undorító, igénytelen környezet. És az nem csak azért, mert éppen 'költöztek', hanem azért, mert takarítani sem takarítottak mindig.

2011. nov. 23. 20:05
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Azt én is néztem tegnap. A másik dolog, ami nekem kicsit furcsa volt, hogy 2 éve nem fizetik a hitelt, de van egy 11 hónapos gyerekük. Ha nem tudom fizetni a hitelt és így tuti biztos, hogy kiraknak előbb-utóbb, akkor nem szülök még egy gyereket, eleget szenved a két nagyobb is.
2011. nov. 23. 20:27
 16/36 anonim ***** válasza:
94%
Én is nagyon haragszom az ilyenekre, olyan drága a cigi. Mindenki panaszkodok hogy jajj csóróság van stb, de egyre többen dohányoznak.! Engem a legjobban az háborít fel amikor a várandós anyuka szájából lóg a cigi, mellette meg fogja a másik gyerekének a kezét és otthon kitudja még hány éhes gyerek várja!! A gyerekekre(meg mindenkire) is egészségtelen, és drága is, büdös is! Ezért van egyre több agyilag károsult gyerek mert az anyja bagózott meg ivott amikor ő még magzat volt.. Felháborító!!
2011. nov. 23. 20:31
 17/36 anonim ***** válasza:
88%

Kedves utolsó előtti!

Általában az ilyenek a segélyre szülnek ... tudod, mint a cigányok :)

2011. nov. 23. 20:33
 18/36 A kérdező kommentje:
Megkaptam a választ :) Örülök, hogy ez nem csak számomra felháborító. A telefont én is nézegettem apuka kezében. Durva!
2011. nov. 23. 20:48
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Mindjárt megnézem ezt a műsort, kíváncsivá tettetek.
2011. nov. 23. 21:12
 20/36 anonim ***** válasza:
19%
És az nem lehet, hogy csak kért valakitől egy szálat? Jóó tudom, nem valószínű, de ki tudja...
2011. nov. 23. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!