Legtöbb esetben a fiús anyák miért lesznek szörnyű anyósok?
Emberfüggő ez is, mint annyi más. De én is úgy látom, hogy a menyek már eleve elutasítóan állnak az anyósukhoz. Illetve az első problémánál megtorpannak és nem is akarnak onnantól közeledni. És ez nem jó.
Mondom ezt menyként, tök jó anyóssal a hátam mögött.
Az én anyám tipikus fiús anya. Majden a házasságom ment az uszítása miatt.
A feleségem minden volt már, undorító pletykákat terjesztett a munkafejünkön róla.
A feleségem pedig nagyon próbálkozott, mert neki nem volt nagymamája, szerette volna, hogy a lányunknak legyen.
Aztán nekiállta a gyereket az anyja ellen fordítani, játszmázott. Ahogy velem is megtette: elmart a nagyszüleimtől, apámtól, a testvéremtől, a nevelőanyámtől, és a mostohaöcsikéimtől. Megtanított gyűlölni.
Végül egy másik ügyben kiborult a bili és eltiltottuk a gyerektől, és elköltöztünk.
A feleségem unszolására felvettem a kapcsolatot az apámmal.
Kiderült, hogy van egy húgom, és a lányunk kapott fantasztikus nagyszülőket!
A kérdésedre a válasz: szerintem azért, mert néha betegesen ragaszkodnak a gyerekükhöz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!