Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Írjak neki én, vagy várjam...

Írjak neki én, vagy várjam meg amíg ő jelez, hogy kiköltözik külföldre?

Figyelt kérdés

Egyik közösségi oldalon a kezdőlapon láttam, h a nagynéném kiírta, h kiköltözik külföldre több évre. Na most az a kérdésem, h én érdeklődjek, h mikor, kivel, miért, lesz e munkája kint stb... vagy várjam meg amíg ő szól?

Az előzménye a dolognak az , h már évek óta maximum azért ír rám, h felköszöntsön, de sose mondja, h találkozzunk, míg én egy csomószor ráérnék és szívesen találkoznék vele. Utoljára is én kérdeztem, h találkozunk e és akkor minden rendbe volt, mondtam neki, h gyakrabban is találkozhatnák, de hát ő sosem ír v. hív. Mindig én érdeklődjek felőle, v várjam meg, h egyáltalán szólni fog e a kiköltözésről? Egyébként sose nézem az adatlapot meg a kezdőlapot is nagy ritkán, csak az üzeneteket, tehát azt nem tudhatja, h láttam ezt a kiírását. De basszus ha én kiköltöznék külföldre előbb a családtagjaimnak mondanám és nem az lenne az első, h kiírjam egy közösségi oldalra. Vagy én gondolom ezt rosszul?

2011. nov. 22. 16:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

16:43 és 45 igazatok van, nem tudtam erről a mellrák ellenes kampányról, máj. 21-én született és az van kint nála, h "Franciaországba költözök 21 hónapra."

Na mind1 attól függetlenül így érzek ahogy írtam, és szerintem most már megvárom, h ő keressen.

Köszi a válaszokat!

2011. nov. 22. 16:58
 12/15 anonim ***** válasza:

ennek semmi értelme... xD Csak bekavar mindenkit, meg jön a pánik és a sértődés, a mellrákosokon meg ugyen nem segít. megy emgint a parasztvakítás, meg az emebrek idegesítése. xD

szóval nyugi, nem megy sehova.

2011. nov. 22. 20:37
 13/15 anonim ***** válasza:
hát de már nem azért ha már a 8.ismimnél látom kiírva csak rájövök magamtól hogy ez valami kamu és utána járok mi ebben az idegeskedés ha valaki ennyire nem látja mi folyik az ilyen oldalakon az meg meg is érdemli hogy izguljon most ezt nem a kérdezőre értettem....kedves utolsó a mellrák képzeld nem minden esetben halálos betegség ne írd ugy hogy rajtuk ugyse segít ...én ugy 20 éves lehettem amikor daganatot találtam a mellemben és képzeld kiraktam én is a mellrák elleni kampány részeként és akkor mi van az hogy szerinted hülyeség az csak téged minősít!
2011. nov. 23. 00:37
 14/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

nem tudom akkor kire értetted ezt a hozzászólásod

"ha valaki ennyire nem látja mi folyik az ilyen oldalakon az meg meg is érdemli hogy izguljon "

1. Semelyik ismerősömnél nem volt kiírva, h külföldre költözik, és akkor már szopjam is ki a kisujjamból, h itt valami nem stimmel, mikor tudom, h a nagynéném szeretne kiköltözni és megragadná az alkalmat ha lenne rá lehetősége

2. ha nem lógok egész nap a facebook-on, akkor már nem érdemlem meg, h izguljak?? ez mi? nem érdekel, h ki mikor törli ki a p*csáját

Csak az üzenetek miatt lépek fel, mert sokan ott jelentkeznek be hozzám és ennyi. Véletlenül láttam meg ezt a kiírását, mivel első bejegyzés volt a kezdőlapon.

3. Köszönöm azoknak a válaszát akik nem hurrogtak le és értelmesen válaszoltak a kérdésemre. És örülök neki, h itt egy pillanat alatt megtudtam, h mi is ez az egész.

2011. nov. 23. 09:38
 15/15 anonim ***** válasza:
20:37 értettem kedves kérdező!
2011. nov. 23. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!