Írjak neki én, vagy várjam meg amíg ő jelez, hogy kiköltözik külföldre?
Egyik közösségi oldalon a kezdőlapon láttam, h a nagynéném kiírta, h kiköltözik külföldre több évre. Na most az a kérdésem, h én érdeklődjek, h mikor, kivel, miért, lesz e munkája kint stb... vagy várjam meg amíg ő szól?
Az előzménye a dolognak az , h már évek óta maximum azért ír rám, h felköszöntsön, de sose mondja, h találkozzunk, míg én egy csomószor ráérnék és szívesen találkoznék vele. Utoljára is én kérdeztem, h találkozunk e és akkor minden rendbe volt, mondtam neki, h gyakrabban is találkozhatnák, de hát ő sosem ír v. hív. Mindig én érdeklődjek felőle, v várjam meg, h egyáltalán szólni fog e a kiköltözésről? Egyébként sose nézem az adatlapot meg a kezdőlapot is nagy ritkán, csak az üzeneteket, tehát azt nem tudhatja, h láttam ezt a kiírását. De basszus ha én kiköltöznék külföldre előbb a családtagjaimnak mondanám és nem az lenne az első, h kiírjam egy közösségi oldalra. Vagy én gondolom ezt rosszul?
16:43 és 45 igazatok van, nem tudtam erről a mellrák ellenes kampányról, máj. 21-én született és az van kint nála, h "Franciaországba költözök 21 hónapra."
Na mind1 attól függetlenül így érzek ahogy írtam, és szerintem most már megvárom, h ő keressen.
Köszi a válaszokat!
ennek semmi értelme... xD Csak bekavar mindenkit, meg jön a pánik és a sértődés, a mellrákosokon meg ugyen nem segít. megy emgint a parasztvakítás, meg az emebrek idegesítése. xD
szóval nyugi, nem megy sehova.
Kedves utolsó!
nem tudom akkor kire értetted ezt a hozzászólásod
"ha valaki ennyire nem látja mi folyik az ilyen oldalakon az meg meg is érdemli hogy izguljon "
1. Semelyik ismerősömnél nem volt kiírva, h külföldre költözik, és akkor már szopjam is ki a kisujjamból, h itt valami nem stimmel, mikor tudom, h a nagynéném szeretne kiköltözni és megragadná az alkalmat ha lenne rá lehetősége
2. ha nem lógok egész nap a facebook-on, akkor már nem érdemlem meg, h izguljak?? ez mi? nem érdekel, h ki mikor törli ki a p*csáját
Csak az üzenetek miatt lépek fel, mert sokan ott jelentkeznek be hozzám és ennyi. Véletlenül láttam meg ezt a kiírását, mivel első bejegyzés volt a kezdőlapon.
3. Köszönöm azoknak a válaszát akik nem hurrogtak le és értelmesen válaszoltak a kérdésemre. És örülök neki, h itt egy pillanat alatt megtudtam, h mi is ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!