Írjak neki én, vagy várjam meg amíg ő jelez, hogy kiköltözik külföldre?
Egyik közösségi oldalon a kezdőlapon láttam, h a nagynéném kiírta, h kiköltözik külföldre több évre. Na most az a kérdésem, h én érdeklődjek, h mikor, kivel, miért, lesz e munkája kint stb... vagy várjam meg amíg ő szól?
Az előzménye a dolognak az , h már évek óta maximum azért ír rám, h felköszöntsön, de sose mondja, h találkozzunk, míg én egy csomószor ráérnék és szívesen találkoznék vele. Utoljára is én kérdeztem, h találkozunk e és akkor minden rendbe volt, mondtam neki, h gyakrabban is találkozhatnák, de hát ő sosem ír v. hív. Mindig én érdeklődjek felőle, v várjam meg, h egyáltalán szólni fog e a kiköltözésről? Egyébként sose nézem az adatlapot meg a kezdőlapot is nagy ritkán, csak az üzeneteket, tehát azt nem tudhatja, h láttam ezt a kiírását. De basszus ha én kiköltöznék külföldre előbb a családtagjaimnak mondanám és nem az lenne az első, h kiírjam egy közösségi oldalra. Vagy én gondolom ezt rosszul?
Körleveles cirkusz van már megint, én is kaptam:
"Gyerünk, hölgyek, ismét mellrák elleni kampány hónap van. Talán mindannyian emlékeztek arra a kampányra, amikor a melltartótok színe és az, hogy hol hagyjuk a táskáinkat volt az állapotunk (itt a facebook-on). Ez annyira széles körben terjedt el, hogy még a hírekben is megemlítették, és az állapotok folyamatos változása rengeteg ember figyelmét felhívta a problémára.
Ne mondjátok el a férfiaknak, hogy mit jelent az állpototok! Másold be ezt az üzenetet és küld el minden nőnemű ismerősödnek hogy megláthassuk, tudunk e ismét olyan hangosak lenni, mint tavaly. Most a születésnapunkat használjuk fel hozzá. Írd ki állapotodnak, hogy" Elköltözök (születésed hónapja) -ba (születésed napja) hónapra. Pl: febr.14-én született: Elköltözök Londonba 14 hónapra.
Kulcsa a hónapokhoz: Január:Mexico, Február: London, Március: Miami, Április: Dominikai Köztársaság, Május: Franciaország, Június: Szentpétervár, Július: Ausztria, Augusztus: Németország, Szeptember: Hollandia, Október: Amszterdam, November: Las Vegas, December: Kolumbia"
Összegezzük: van egy családtagod aki nem tartja veled a kapcsolatot csak ha te keresed vagy hívod stb,ugye??
akkor mi a kérdés ,ne foglalkozz vele soha ne mástól várj megoldást a saját gondjaidra ki akarsz menni külföldre ,menj .De ezt ne tőle tedd függővé.
Nem keres ,de te már mindent megtettél azért,hogy a kapcsolatotok szorosabb legyen ő pedig semmit ,akkor te is viselkedj így .(megtettél mindent ezért?? Igen, akkor ennyi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!