Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Féltékeny vagyok a kolléga...

Féltékeny vagyok a kolléga nőkre? Ha folyton úgy alakul, hogy a párom folyton velük beszélget a szállásán?

Figyelt kérdés

A páromnak új munkahelye miatt ,oktatáson kel részt vennie .

Ezért vidékre kel utaznia. A szállását a cég állja. Egész napi programok miatt nem tudunk beszélni mert szoros órarend van .Este rövidre zárt beszélgetés után úgy érzem zavarok. A szobájában kolléganői még késő este sem zavarják a "pihenésben,felkészülésben".Szerintetek az öt hetes képzésen elég napi pár perces beszélgetés ?

Esténként a kolléganőivel beszélget a szobájában. Úgy még nem tudtam felhívni ,hogy a szobába egyedül lenne. Természetes ,hogy átmennek egymás szobájában?Aggódjak ezen? A szállás nem privát szféra? Lehet ,hogy nem jól tudom megfogalmazni .

2011. nov. 22. 07:08
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
De, de hol van az, hogy ez természetes? Reálisan leírtam valamit.
2011. nov. 22. 15:34
 32/43 A kérdező kommentje:
Elnézést,félre értelmeztem .Úgy gondoltam még az imént, hogy számodra ez belefér .
2011. nov. 22. 15:39
 33/43 anonim ***** válasza:
Semmi gond, gondoltam, rosszul értetted. Az a természetes, ha este dumcsizok az ismerősökkel. A többi, amire te gondolsz, az nem. Nem tudok mit mondani, fel a fejjel!
2011. nov. 22. 16:03
 34/43 anonim ***** válasza:

Én is írtam korábban, hogy esténként mindig voltak összejövetelek. Nálunk is országos volt a program, ugyanazt a munkakört csináltuk különböző városokban, az esti szobai beszélgetéseken nagyon sokszor a saját munkatapasztalatainkat beszéltük meg kötetlen formában, rengeteget tanultunk egymástól. Máskor csak hülyéskedtünk, kiengedtük a gőzt, de pl. az országos szintű főnökünk kezdeményezte legtöbbször a "szobázást", csapatépítő jelleggel, kellett az összetartás, egymás megismerése, mert később nagyon sok olyan helyi feladatunk volt, amit együtt kellett kitalálnunk az értekezleteken.

Az nekem sem természetes, hogy tényleg alakultak párok, a legelső ilyennél el sem akartam hinni, hogy felnőtt családos emberek így viselkednek és nem szégyellik magukat. Volt, akit előtte kedveltem, de utána szinte hozzá sem tudtam szólni, mert pl.a félrelépő nőt várta haza a férje és a 3 éves gyereke, a pasit feleség, 2 gyerek. Aztán rájöttem, semmi közöm hozzájuk, nem látok bele a házasságukba, ki tudja, nem élnek -e nyitott házasságban. Sajnos észrevettem azt is, a piától nagyon fellazulnak a határok, így mi az igazi nagy piálás kezdetekor inkább mindig leléptünk.

Nem tudom, mit csinálhat a férjed az előzmények után (én kérdeztem korábban tőled).... Alapból hogy érzed, szeret, tisztel téged? Kíváncsi a gondolataidra, a napjaidra, rád? Vagy csak úgy kezel, hogy megfőzöd a kaját, rendet tartasz és neveled a gyereket, a többi nem is érdekli?

Sajnos a távolból nagyon nehéz megfogni, ha hazudik, de remélhetőleg van annyi esze, hogy nem égeti magát a jövendőbeli munkatársai előtt nyílt titokban légyottokkal.

Az előzmények után tényleg jól teszed, ha résen vagy.

2011. nov. 22. 19:16
 35/43 anonim ***** válasza:

Azért arra szakíthatna időt, hogy normálisan tudjon telefonálni veled.

Amúgy szerintem semmi "olyan" nincsen a kolléganőkkel.

2011. nov. 22. 21:01
 36/43 A kérdező kommentje:

Mar reg elfelejtettem az itt leirt problemat . Azota sok viz lefolyt a Dunan.

Vegeredmenykenyt leirhatom ... Az uj munkehelyen fel ev se telt el osszejott a kolleganojevel .kidobott mert azt hitte jobbra cserel . Egy evig voltak egyutt . Utana vissza akart "kereckedni ...de mar nem tudtam hinni Benne. Sajnos igaz a regi kozmondas . Nem zorog a haraszt ha nem fuj a szel ."

2015. máj. 22. 00:29
 37/43 anonim ***** válasza:
Jujjj, nagyon sajnálom. Hát tényleg igaz a mondás. :(
2015. máj. 28. 16:01
 38/43 anonim ***** válasza:
Már a kérdésedkor egyértelmű volt, hogy a mi helyzet. Látnod kellett volna. És neked kellett volna kiraknod őt. Jó nagy szar alak!
2015. máj. 28. 17:20
 39/43 anonim ***** válasza:

Ez a kivágott felsős, mozizós kolléganő?

Sajnálom, biztos rossz lehetett neked, de ilyen embert elengedni egy idő után nyereség lesz. Remélem, mielőbb ezt érzed majd.

2015. máj. 28. 20:45
 40/43 anonim ***** válasza:

De bírom, hogy aki azt írta, hogy megcsalja a férje, az totál le lett pontozva, aki meg azt, hogy bízzon meg benne, az meg fel. Itt miért mindig az őszinte véleményeket pontozzák le, meg atz akinek igaza van?

Amúgy sajnálom, de tényleg nyilvánvaló volt, jobb hogy kiderült!

2015. máj. 28. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!