Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Féltékeny vagyok a kolléga...

Féltékeny vagyok a kolléga nőkre? Ha folyton úgy alakul, hogy a párom folyton velük beszélget a szállásán?

Figyelt kérdés

A páromnak új munkahelye miatt ,oktatáson kel részt vennie .

Ezért vidékre kel utaznia. A szállását a cég állja. Egész napi programok miatt nem tudunk beszélni mert szoros órarend van .Este rövidre zárt beszélgetés után úgy érzem zavarok. A szobájában kolléganői még késő este sem zavarják a "pihenésben,felkészülésben".Szerintetek az öt hetes képzésen elég napi pár perces beszélgetés ?

Esténként a kolléganőivel beszélget a szobájában. Úgy még nem tudtam felhívni ,hogy a szobába egyedül lenne. Természetes ,hogy átmennek egymás szobájában?Aggódjak ezen? A szállás nem privát szféra? Lehet ,hogy nem jól tudom megfogalmazni .

2011. nov. 22. 07:08
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
50%

biztos hogy félrekur!

Van 2 kolléganőm akik részt vesznek ilyeneken, és mesélték hogy mi a szitu, hogy ki kivel kavar, folyik a sex éjjel nappal, persze csak akik erre kaphatóak, ja és egy kis piálás még rá is tesz 1 lapáttal!

Sajnos ez a valóság!

2011. nov. 22. 10:12
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok, de én is sokszor voltam ilyen ottalvós továbbképzésen. Az ország több pontjáról jöttek kollégák, természetes volt, hogy este mindig összejöttünk valamelyikünk szobájában, beszélgettünk, és ittunk is.

Aki olyan volt, az tényleg létesített alkalmai kapcsolatot, aki nem olyan fajta, távol tudta tartani magát a bepróbálkozásoktól. Mindig azok léptek félre, akikről tudni lehetett, hogy minden alkalmat kihasználnak a félrekacsintásra.... Akiknek jól működő kapcsolata volt, soha nem kerültek ilyen helyzetbe!

Ha szeret téged, hidd el, meg sem fordul a fejében, hogy mással kezdjen, még ha extrém esetben a nő rá is mászik pl. A megcsalás fejben dől el, és igaz, hogy ilyen helyzetben több a lehetőség, de ő is aggódhatna, nem bulizol -e minden este.

Mondjuk én mindig félrevonultam legalább egy 10 perces beszélgetés erejéig, de a férjem nem vette zokon a rövid hívásokat (mi amúgy sem vagyunk nagy telefonálók). Azt tudom még mondani, hogy egy ilyen képzésen annyira zsong az ember feje, annyi új inger, élmény éri, sajnos lehet, hogy emiatt figyelmetlenebb az otthon maradottal, de ez nem jelenti azt, hogy nem szereti. Beszélgessetek arról, mit jelent neki ez az 5 hét külön töltött idő, az új munkahely. Látni fogod, mennyire nagy teljesítményhelyzetben van, nem a romantikázás van a fejében, hanem a munkahelyi megfelelés. Ez a te szemszögedből igazságtalan és rossz, de légy türelmes és bízz benne, ha még nem élt vissza korábban a bizalmaddal!

2011. nov. 22. 10:20
 13/43 A kérdező kommentje:
Nincs tapasztalatom a képzésekről és a körülöttük zajló eseményekről . Azt gondoltam ,hogy ha véget ér az első nap lelkesen beszámol . De nem így történt tömören, tő szavakban alig 3 percet beszéltünk . Este öt órakor végeznek utána közös vacsorára hivatalosak.Reméltem nyolc órakor már tud beszélni. Vártam .De semmi . Aztán az Elkövetkező napokban sms-ben kérdeztem mikor van olyan időpont amikor elérhető .. Vissza küldött sms-ben ,az állt ,hogy talán 23:00 körül.De majd hív. Végül éjfél magasságában fáradtan annyit mondott ,hogy ne haragudjak de holnap beugró vizsgája lesz az oktatás előtt és szeretné kipihenni magát.
2011. nov. 22. 10:34
 14/43 anonim ***** válasza:
55%
Nem kiváncsi rád,ez egyértelmű...:-( Én sem hiszek a csodákban,és sajnos igy van,ilyen team builingek meg ehez hasonlok tényleg olyanok mint a gimis sitúra. Pia meg szex. Gyereket ne tervezz egyenlőre,és ne vegyél fel hitelt.
2011. nov. 22. 11:01
 15/43 A kérdező kommentje:
Van már gyerekünk de hitelünk nincs..
2011. nov. 22. 11:07
 16/43 anonim ***** válasza:
88%
Ez így nagyon gáz. Szerintem nem alaptalan az aggodalmad. Az én férjem ha egész napos dolga van, nap végén akár hazaindulás előtt is megcsörget, hogy mizujs itthon velem és a gyerekekkel. Engem szíven ütne, ha túl fáradt lenne ahhoz, hogy érdekeljük.
2011. nov. 22. 11:46
 17/43 anonim ***** válasza:

Azért még ne temesd a kapcsolatot, bármit mondjanak is sokan!

Ha hazamegy, üljetek le ezt átbeszélni, a ti életetek, jogod van elmondani a gondolataidat és neki is joga van megvédeni magát, ha tényleg csak fáradt, túlhajtott és ingerült. Ő is ember, lehet néha figyelmetlen, nemtörődöm, sőt bunkó is. Attól még nem biztos, hogy meg is csal. A lényeg az, hogyan reagál, ha nyugodt körülmények közt felhozod a témát.

Van egyébként valamilyen előzmény, ami miatt megfordult a fejedben a megcsalás? Alapból milyen a kapcsolatotok?

Ha volt már negatívum az évek alatt, akkor tényleg legyél óvatos, de te ismered a férjed, te érzed, milyen veled, ha otthon van, a saját ösztöneidre hallgass. Ha azok tényleg vészcsengőt nyomnak, akkor tedd magad készenlétbe, de nem kell rögtön túlpörgetned a dolgokat és idegelni magad. Itt a GYK-n sokan egyből nyomogatják a válaszadók közül a vészcsengőt, az az ő eddigi élettapasztalatukról, önmagukról szól, nekik nem jött össze, megcsalták őket, hallottak ezt-azt vagy még az életben nem éltek pl. 10 évnél hosszabb kapcsolatban.

De te még nem is beszéltél erről a pároddal, te és ő számítotok, adj magatoknak normálisan egy megbeszélésnyi esélyt!!!!!!!!

2011. nov. 22. 12:04
 18/43 A kérdező kommentje:
Már meg se merem ezután kérdezni ,hogy ezek a képzések évente kötelezőek? Banknál dolgozik.
2011. nov. 22. 12:11
 19/43 A kérdező kommentje:
Az előző kommentelőnek a válaszom: Két évvel ezelőtt irodába dolgozott. Ott volt egy kolléganő akivel jó barátságban került .. olyan nagyon,hogy a Nő már annyira hivalkodóan viselkedett előttem egy vacsoránál ,hogy gyakorlatilag az ölébe ült. A "munka ruházata" miniszoknyából ,mély dekoltázzsal megfelelő blúzból állt. Mikor erről beszélni akartam vele. Megvádolt hogy féltékeny vagyok és maradi,és Őt nem zavarja.Különben se lehet megmondani hogyan öltözködjön.Pár hétre rá moziba összefutott a testvéremmel .. (persze tudtom nélkül moziztak)akinek azt mondta ,hogy beszélgettek egy jót és gondolták beugranak egy filmre.A családom butának és naivnak tart.Nem értem az egész helyzetet .. ha kérdezem a dolgairól akkor bizalmatlan vagyok ,ha elhiszem hogy ártatlan munkaköri beszélgetésekről,kapcsolatról szól akkor meg naiv . Nem tudom,hogy hol vannak azok a határok amik még beleférnek azokba a normatívákba amit rugalmasan lehet kezelni .Már mindenki lazán kezel mindent.
2011. nov. 22. 12:37
 20/43 anonim ***** válasza:
Hát, lehet, hogy tényleg naiv vagy ha bekajáltad, hogy csak beszélgettek és beugrottak megnézni egy filmet. Lehet, még te érezted magad rosszul amiért meg gyanúsítottad? Te tudod, hogy mi fér bele a kapcsolatotokba. Ha belefér, hogy a férjed időnként melléjár, akkor szorosan csukd be a szemed és mosolyogj amikor hazamegy hozzád. Az én házasságomba nem férne bele, hogy egy kollegina kivágott blúzban miniben csücsüljön a férjem ölébe. Azt hiszem elvárnám a férjemtől, hogy rendre utasítsa a hölgyikét. Az én férjem, idegen nőknek nincs helyük ott, ahol az én "trónom" van. Lehet, hogy én vagyok konzervatív. 13 éve élünk együtt a férjemmel, 12 éve hivatalosan házasságban. Ha olyan műszakban dolgozik éppen, hogy nem találkozunk délután és este akkor fölhív és megkérdezi, hogy kivel mi történt, mit csináltunk a gyerekekkel, hogy telt a napunk. Nekem hihetetlen, hogy egy szülő ne érdeklődjön, hogy mi történt a gyerekével, még ha az éppen picike is. Bár ezzel lehet, csak mi vagyunk így. Tehát döntsd el, hogy mit szeretnél. Vele maradni, s mint nagyanyáink szemet hunyni a férjed félrelépései felett, vagy nem akarsz osztozni a társadon. Ha az utóbbi, akkor ne hagy kimagyarázni, állj a sarkadra, nehogy már még neked legyen lelkiismeret furdalásod, amiért ő félrehetyeg.
2011. nov. 22. 13:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!