Féltékeny vagyok a kolléga nőkre? Ha folyton úgy alakul, hogy a párom folyton velük beszélget a szállásán?
A páromnak új munkahelye miatt ,oktatáson kel részt vennie .
Ezért vidékre kel utaznia. A szállását a cég állja. Egész napi programok miatt nem tudunk beszélni mert szoros órarend van .Este rövidre zárt beszélgetés után úgy érzem zavarok. A szobájában kolléganői még késő este sem zavarják a "pihenésben,felkészülésben".Szerintetek az öt hetes képzésen elég napi pár perces beszélgetés ?
Esténként a kolléganőivel beszélget a szobájában. Úgy még nem tudtam felhívni ,hogy a szobába egyedül lenne. Természetes ,hogy átmennek egymás szobájában?Aggódjak ezen? A szállás nem privát szféra? Lehet ,hogy nem jól tudom megfogalmazni .
Köszönöm a sok választ!
Kicsit elhűlve olvasom az összes sorokat. Az ilyen oktatások alkalmával ahol össze vannak zárva több hétre a kollégák párt keresnek maguknak? Utána meg haza jönnek és ,mintha nem történt volna köztük semmi, folytatják ott ahol abba hagyták? A családi életet a munkát? Nagyon rosszul érzem magam ,hogy ilyen közegbe kerültem.Ez borzasztó! Azt hiszem előbb körül kellett volna járnom a lehetőségeket mielőtt bátorítottam volna erre a munkára.Nagyon köszönöm a sok infót.Nem szeretném ,ha ilyen formában élnénk az életünket.
Persze, csak beültek egy filmre.
Nyugodtan mondd meg neki, h ma este te is elmész akkor mozizni egy pasival.
Elsőre azt mondtam volna, hogy kicsit túlreagálod, de a mozis sztori után azt hiszem, hogy van miért aggódnod. :-/
Férjed/párod/élettársad "kiszabadult" jól elvan a kollégáival/kolléganőivel, van rá esély, hogy túl jól fogja magát érezni.
12-es!
"Én nő vagyok, de én is sokszor voltam ilyen ottalvós továbbképzésen. Az ország több pontjáról jöttek kollégák, természetes volt, hogy este mindig összejöttünk valamelyikünk szobájában, beszélgettünk, és ittunk is."
Ez miért természetes? Én is szoktam továbbképzésekre járni (volt, hogy 3 hetes, volt, hogy 2 napos) de szerintem egyáltalán nem természetes. Továbbképzésre azért megyek, hogy tanuljak, hogy jobb legyek a szakmámban, nem azért, hogy vadidegen emberekkel szórakozzak, akiket valószínűleg soha többé nem fogok látni. Ha az oktatásból nem értek valamit, azt meg nem a többi "tanulóval" fogom megbeszélni, hanem megkérdezem az oktatót. Persze lehet, hogy én vagyok furcsa.
14-27! Tényleg te vagy furcsa.
Hogy miért volt természetes? Mert mi fél éven át heti 3 napot össze voltunk zárva. Emellett egy nagy, országos cégtől voltunk ott.(ergo mindenki kolléga) Minden megyéből voltak páran, (városból is), de csak itt ismerték meg egymást. Namármost, akikkel szimpatizáltál, azokkal miért ne lehetett volna beszélgetni, nem értem. Egy hotelben hol a fenébe beszélgettünk volna, mondjuk télen? A parkban? Most sem értem, mi a gáz abban, ha valakikkel este beszélget az ember? Ez a természetes. És komolyan mondom, szinte soha nem a tananyagról beszélgettünk. Ha nem értettünk valamit, akkor mi is megkérdeztük az oktatót, nem is értem, ezt miért írtad.
Az lenne a természetellenes, ha valaki a tanítás után a szobájában ülne egyedül. (mondjuk egy ilyen is volt, de azért, mert őt senki sem fogadta be, senkinek nem volt szimpatikus, senki sem volt rá kíváncsi).
Voltak, akik itt összejöttek (kapásból 3-4 pár jut eszembe, 40 főből, azaz kb 1/4-e az embereknek?, ha jól számolom), és volt, hogy a pasi nem mondta meg a csajnak, hogy neki barátnője van, akivel együtt él..... Egy másik nő férjnél volt, és ennek ellenére jött össze egy sráccal, és ez így ment hónapokig.
# 26/27
Szia!
Annak ellenére hogy a társaság 1/4 össze jött azt vallod ,hogy ez így van rendjén?Főleg olyan párok akik nem is voltak szabadok? Szerintem ez nagyon sok.
Párban élő ember nem enged be idegen embereket a privát szférájába a szobájában. Beszélgetésre ott a hotel aulája vagy a több órás vacsora . Ott nyugodt körülmények között eszmét cserélhetnek.Szerintem nem együttélésről kell itt beszélni,ahol a napokat túléljék.
Idézd be légyszives azt a mondatot, ahol azt írom, hogy természetes, hogy a csoport 1/4-e összejött valakivel, jó?
Nézd, az első 2 hétben idegenek voltak, a 3. héten már ismerős, a 4. héten már baráti szinten voltunk. Egy baráttal /barátokkal miért ne lehetne beülni a szobába? 5-6-7-en elfértünk ott. Azóta is nagyon jóban vagyunk, megyünk egymáshoz évente 1-2 alkalommal, pedig az ország másik feléről vagyunk. Vagy a nyaralást szervezzük úgy, hogy összefussunk. Pedig ez évekkel ezelőtt volt.
És tudod, aki kapható, az ilyen helyen élni fog a lehetőséggel. Kiszabadul otthonról, jól érzi magát, tudja (reméli), ami ott történik, azt senki sem tudja meg. De szerintem is utolsó egy dolog bárhol úgy összejönni mással, hogy otthon várnak rám, és bíznak bennem.
Voltak, akik itt összejöttek (kapásból 3-4 pár jut eszembe, 40 főből, azaz kb 1/4-e az embereknek?, ha jól számolom), és volt, hogy a pasi nem mondta meg a csajnak, hogy neki barátnője van, akivel együtt él..... Egy másik nő férjnél volt, és ennek ellenére jött össze egy sráccal, és ez így ment hónapokig.
-----------
Ezt nem te írtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!