Vajon örökbefogadtak?!
Erős a gyanúm hogy örökbefogadtak a szüleim.
Kezdjük ott hogy a családban minenki barna hajú és szemű, és szőke vagyok és kék szemű.
Nem hasonlítok se anyura se apura, se külsőleg se belsőleg.
Anyu vércsoportja A-s, apué B-s, tesom AB-s, én pedig 0-áll vagyok.
Még születésem előtt anyunak volt egy műtétje mert cisztája volt, mikor eltávolították az egyik egész petefészkét, és a másiknak a 3/4-ét.így az esély hogy teherbeessen 1:100 000-hez.
Hogy deríthetném ki hogy ők ez az igazi szüleim vagy esetleg valaki más? Rákérdezni nem akarok, valami papírok mit kéne keresnem, segítsetek légyszi!
Kérdezz rá... Ha van bennük némi tartás, el fogják mondani az igazat.
De én egyébként ezekből semmi extrára nem gondolnék.
Mit akarsz, kutatni a fiókokban, dobozokban, szekrényekben, szüleid papírjai, holmijai között??? Hová süllyedt ez a világ? Szégyenkezés indul!
Éppen azt kell tenned, amit elvetettél, kérdezz rá! Ám ne csak a válaszukat figyeld meg, hanem a hangsúlyukat, a testbeszédüket, az arcukat is, hogy az ugyanazt mondja-e, mint amit mondanak.
"Anyu vércsoportja A-s, apué B-s, tesom AB-s, én pedig 0-áll vagyok."
Simán lehetsz nullás, mivel az recesszív gén. Akkor lehetnál biztos benne, ha pl. az egyik szülőd 0-s lenne, te meg AB-s, vagy ha mindkét szülőd 0-s, de te nem.
"Kezdjük ott hogy a családban minenki barna hajú és szemű, és szőke vagyok és kék szemű."
Simán lehetsz szőke és kékszemű, mindkettő recesszív.
Kérdezz rá.
0-as vércsoportja csak akkor nem lehet a gyereknek, ha az egyik, vagy mindkét szülő-é AB.
AZ A és B a 0-át is örökíti, 0-as akkor lehet a gyerek, ha mindkét szülőtől örökölt 0-át.
A szőke haj, kék szem, 0-as vércsoport is recesszíven öröklődik, vagyis mindkét szülőnek hordoznia kell ezt a tulajdonságot, de náluk lehet, hogy nem jelentkezik, mert ők csak az egyik szülőtől örökölték, viszont a génjeikkel tovább adhatják ezt a hordozott tulajdonságot, ha egy olyan társsal találkoznak, akik szintén recesszív hordozzák ezt a gént, a gyermekük rendelkezhet azzal a jellemzővel, ami a szülőkön nem látszik.
Így lehet két barna szemű szülőnek is kék szemű gyereke.
Anyukádnak a természetes teherbeesésre kicsi az esélye, de lehet, hogy petesejtet vettek a megmaradt petefészkéből, amit mesterségesen termékenyítettek meg apukád hímivarsejtjével.
Ne foglalkozz a témával, esetleg viccesen jegyezd meg, és várd a reakciókat.
hallottam egy történetet h 2 fehér embernek született egy néger gyerekük:D az apa egyből apasági tesztet akart,majd kiderült h 100%ig biztos h az ő gyereke:D
mint kiderült az egyik szülő őseinél volt egy néger felmenő,és ez a gén eddig "lappangott" ,majd a kis gyereknél mutatkozott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!