Vannak itt olyanok tinik akiknek idősebbek a szülei az átlagnál?
Nem zavar titeket? Nem néznek rátok emiatt furcsán ha megkérdezik, hogy hány évesek a szüleid? Fiatalosak?
Az én anyukám 52 éves ő inkább fiatalos mármint a gondolkozására értem, meg ért ezekhez a elektronika cuccokhoz. Apum 56 éves, ő viszont eléggé "maradi" ha mondhatom ezt. Nem nagyon ért az elektronika cuccokhoz, sőt.. (nem bántásból mondom) , mindig azzal jön, hogy mi volt az ő korában.
Meg páran kicsit furcsán néznek rám, ha megkérdezik, hogy mennyi idősek a szüleim..
De szerintem engedékenyek, rendesek és nagyon szeretem őket.
Csak néha az jut eszembe, hogy én hamarabb el fogom őket veszíteni sajnos.
Meg néha úgy írigylem azokat akiknek a szülei tök fiatalosak és együtt járnak sportolni, moziba, vásárolni a plázába, szórakozni stb.
Az én apukám inkább otthon ülő és spórolós. Pedig viszonylag jól keresnek nem kell mindent forintról forintra kiszámolnunk.
15/l
Nálunk ez pont fordítva van: a szüelim "nagyon fiatalok", mégsem értenek az elektronikai dolgokhoz, nem is engedékenyek, és ha nem is néznek rám furcsán, nem szeretem megmondani, hogy hány évesek. De szeretem őket, ők is engem, a többi nem érdekel.
A barátnőm szülei viszont 40 körül voltak, mikor ő született. Akárki megkérdezi, ő bátran megmondja, szépen szólva is lesz...ja mások véleményét, őt is csak az zavarja, hogy hamarabb elveszítheti őket. éges se érdekeljen, hogy mások mit gondolnak, nem az ő dolguk!
Attól hogy idősek a szüleid nem biztos hogy hamarabb el fogod őket veszíteni..Az én anyukám 17 éves volt amikor én születtem.18 amikor a húgom.31 éves volt amikor egy 20 éves totál részeg srác halálra gázolta..Én 14 a húgom 13 éves volt..Azóta apu nevel minket..Fiatal az apám is,hiszen ő 19 éves volt amikor születtem(most 36 éves) Hiába volt anyukám fiatal,még sincs velünk..(nagyon hiányzik)
17/L
Idősebbek voltak a szüleim annyi idősen mint amennyi most te vagy. De, egy darabig frusztrált, aztán leszartam. Tudod ahogy elmúlik a tiniség úgy múlik el a "mindent szégyellek" korszak.
Régen megkérdezték:
Masztizol? Válasz: Dehogy is! (most) Ahham..
Idősek a szüleid? Válasz: Nem tudom hány évesek pontosan.. (most) Aha apa már nyugdíjas.
Ilyesmik érted :) Ha cikinek is érzed, tudd meg nem az, és majd elmúlik ez az érzés :)
Anyukám 50 éves, apukám 52.
Már megszoktam, ha megkérdezik, hány évesek a szüleim simán megmondom, nem szégyellem őket. Az átlag szülőknél még engedékenyebbek is. Úgyhogy szerintem jól jártam velük. :)
Egyébként van még azért pár osztálytársam, akiknek idősebbek a szüleik.
14,5/L
"már nem nagyon divat korán szülni"
már nem nagyon divat, hogy mindenkinek legyen normális munkahelye, ami normális fizetést ad és meg lehet belőle teremteni egy egzisztenciát... sok ilyen hülye "divat" van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!