Átalakult volna a szerelem? Most kezdnek kicsit zavarni párom dolgai.
Eddig is beleivott a tejes dobozba és nem dobta ki a szennyest? És te tűrted? Mert akkor sajnos benned van a hiba: az elején kellett volna tisztázni, mi zavar. Ha "udvariasságból" nem szólsz, utána nem fogja érteni, mitől kattantál be.
Egy szót mondok: elfogadás. Ha nem tudod elfogadni (őt meg a baromságait), akkor nem szereted. De szerintem eddig is csak azért nem zavartak ezek a dolgok, mert azt hitted, ha nem kritizálod, jobban fog szeretni.
Innentől fogva szerintem igazságtalan lenne cseszegetni. Kérni lehet, de ha nem akarja, nem vetheted a szemére. Nem ő változott, hanem te.
Eddig is kértem hogy ne igyon bele meg stb, de egy nevetéssel elintézte, hogy ő ezt már megszokta, bocsika, majd megpróbál változni, de nem zavart annyira.
Viszont azt hiszem csinálok egy terhességi tesztet. Bár gyógyszert szedek de nem ebben az egyben kezdem el érezni, mintha megváltoztak volna a hormonjaim...
Igen átalakul, vagyis a rózsaszín köd leszállt.
Innentől jön a neheze, hogy edöntsd, hogy te ezt hogyan tudod tolerálni és dönts.
Mindenkiben van hiba az biztos, szóval próbáld sorrendbe tenni, hogy mi neked a fontos igazán a párodban. Apró hibái mindenkinek lesznek, és egyre nehezebben fogod talán elviselni. Nekem anyum mondta ezt, és lám lám igaza lett. Nálunk is apróságok vannak 13 éve ami eleinte még humorosnak is találtam, most már az agyamra megy. Különösen hormonális napjaimon. De tudom, hogy őt szeretem, nem kell nekem más, és másban is lenne ennyi hiba tuti akkor meg hova ugráljak. Azt kell tudd, hogy mennyire szereted. De még ha nem vagytok házasok, adhatsz magadnak esélyt megtapasztalni, hogy esetleg mással jobb e. Eleinte az lesz, annak ne dőlj be viszont.
hát ha nem a szennyesbe dobja, akkor ne mosd ki :)
de ilyenekbe beleszólni, hogy ne igyon bele stb... felnőtt ember úgy iszik, ahogy akar, nem? engem nagyon zavarna ha a párom beleszólna az ilyen dolgokba.
negatív lett a teszt
keresem tovább az okokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!