Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van azután, ha elmúlt a szerelem, és elmúlóban van/elmúlt az abból átalakult szeretet is? Azokra lennék kíváncsi akiknek 5-6-7 éves kapcsolatuk volt és kimúlt vagy most vannak ilyenben és érzik, hogy romlik.
Szóval azt szokták mondani, a szerelem elmúlik és átalakul.
És mi van, ha megint eltlik sok idő és ez az átalakult szeretet is kopik ?
Ilyenkor jöhet pl. a kikacsintgatás, esetleg megcsalás, eltávolodás ?
Szia
Én (nő)úgy vagyok vele akit valaha szerettem azt még most is szeretem valahol mindegy hogy 15 éve volt párkapcsolatom vele. Tehát nálam a szerelem átmegy szeretetbe és nem kopik.
Viszont az utolsó exem akivel 7 évig voltam együtt záró akkordként nekem jött, így azt feltételezem nála miután lecsengett a love, azután a szeretet is nyilvánvalóan. szóval embere válogatja,
Mennyi idő múlva érezted, hogy a kezdeti szerelem szeretetté alakult, s aztán mennyi év múlva érezted, hogy ez az átalakult szeretet is megváltozott ? És hogy neveznéd az ez utáni "harmadik " fázist és az mennyi idő volt ? Ebben a "ázisban" mit éreztél a párod iránt?
(Bocs a hülye megogalmazásért.)
Kösz.
És mit gondolsz arról, amit szoktak mondani, hogy fel kell dobni, életben kell tartani a kapcsolatot ...stb. ?
én ilyenkor őszintén szólva kicsit erőltetettnek érzem az ilyen tanácsokat, nem hiszek abban, hogy ezt a "természetes kopási folyamatot" ellnsúlyozni lehet több közös progammal meg szexi fehérneművel meg a többi mittudmén mivel.
Szerinted ?
Nincs senni problémám, épp nincs senkim, csak filózok az ilyen kérdéseken.
Én azt látom a környezetemben, hogy a kapcsolatok manapság 5-8 évig tartanak és szerintem az utolsó időkben már inkább rossz mint jó, de az emberek ezt nem nagyon mondják ki elég sokáig.
Második, ha megkérdezhetem : Te akkor ugyanolyan jónak érezted teszem azt a 2. évet is, mint a 7.-et ? Csak volt valami romlás az évek előrehaladtával, nem ?
Szerintem meg igenis meg lehet unni egy embert 6-7 év után,akkor is, ha ragaszkodunk meg kötődünk hozzá. Nem lehet olyan izgalmas, mint 2-3 év után.
Eléggé egyformán gondolkozunk.Nem hiszem hogy egy nővérkeruha vagy egy szexis fehérnemű marhára be fog izgatni 6 év után,mikor az első évben az ember teker mint a nyulak,vesz a barátnőjének kétmillió-ötszázezer bugyit(én legalábbis)mint ahogy a barátnője is ilyenekkel lepi meg.Azt inkább szeretem ha csinosan öltözik ha megyünk valahova és a végén otthon én bontom ki - de X éven ez se segít sokat.Mivel ilyenkor az ember nem nagyon tud a másiknak újat mondani,mutatni már a megoldás lehet egy gyerek ami az egészbe valami színt visz,ami csak akkor jó döntés ha a kapcsolat egyébként jól működik,vagy a közös programokat ismerősökkel együtt jó tervezni mert akkor lesz miről beszélni megint,francot nem ér ha az ember elmegy kettesben a Balcsira tizedszer is.Tisztelni kell a másikat annyira hogy úgy élhessen ahogy szeret,maradjon ideje magára és a háttérben ott lenni annyira hogy tudja hogy vagyunk.A nagy dolgokra meg meglepetésekre meg ilyenkor kár olyan húdejajjde készülni mert a leglehangolóbb ha hazamész szép új hajjal csinin szexi fehérneműben vagy fél nap főzöl a barátnődnek hogy nagyon örüljön amire mi a válasz?Sose az amit remélsz.A nők általában jobban értékelik az ilyesmit a férfiak azt nem veszik észre ha a hajad színe megváltozott :)
Amúgy nő v. férfi vagy?Ha tippelnem kéne olyan 25 körüli nő.Elárulod? :)
31 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!