Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondhat ilyet az anyukám?...

Hogy mondhat ilyet az anyukám? 14/L

Figyelt kérdés
anyagi gondokkal küzdünk, este 6 órakor mondtam hogy éhes vagyok mert 2szelet kenyeret ettem aznap összesen és az volt erre a válassza hogy mondjam az államnak. Egyedül nevel minket mert apukám meghalt kiskoromban és kap ilyen özvegyit (ha jól tudom), meg rám és 2 testvéremre pénzt, ami azért nem kevés. De mégis elmegy a legtöbb számlákra és ami marad az nagyon kevés 6emberre.Talán ennél többet nem is érdemel mert életében összesen 1hónapot ha dolgozott 50éves létére. Apukám volt az aki összetartotta a családot, amióta meghalt semmi se olyan már mint régen volt.
2011. nov. 19. 22:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Anyukad tipikus példája azoknak a női egyedeknek akik a pénzért szültek.Szép elküldené a 14 éves gyerekét is melózni ő meg kijelenti hogy ő meg nem fog,szégyen...
2011. nov. 22. 20:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Szia, nekem volt ismerősöm, aki nem kapott sok kaját otthon, mert szegények voltak, általában nálunk kajált, ha van egy nagyon jó ismerősöd, akkor kérdezd meg, hogy egyszer kajálhatsz-e náluk, lehet rosszul fogod érezni magad, mert ilyet kérsz, de ne félj biztos segít :) (de csak olyantól kérdezd meg aki a legjobb barátnőd vagy valami)
2011. nov. 22. 21:41
 13/16 anonim ***** válasza:

szia!elég nehéz egy helyzet lehet.jó ötlet volt,amit előttem is írtak,hogy próbálj meg dolgozni valamit.esetleg órát adni kisebb diákoknak egy tárgyból amiből jó vagy?vagy fess képeket és add el.az jó ötlet.vagy készíts ékszereket,gyöngyöket,bizsut.de ha most ez van akkor ezután mi lesz?gondolom szeretnél továbbtanulni,a gimi se olcsó.és majd ha akarsz fősulira menni vagy egyetemre,azzal mi lesz?

u.i.:remélem segíthettem.

2011. nov. 22. 21:52
 14/16 anonim ***** válasza:
21:52 vagyok:van msned?mége eszembe jutott valami,gondoltam ott nyugisabban leírhatnám.mert talán sok lenne.
2011. nov. 22. 21:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Ne dolga az államanak,hogy eltartson titeket.Addig amig nem kerülsz nevelő intézetbe.Felelőtlen az anyukád és nagyon rossz a felfogása ,az életről, a munkáról és a gyereknevelésről.Ne légy olyan mint ő.
2011. nov. 23. 08:06
 16/16 anonim ***** válasza:

ismerek egy családot, elé szegények a szülők le se szarják a gyerekeket enni alig kapnak 4 gyerek van. A körzeti doki havonta jár ki mamámhoz aki az utcájukban lakik és mikor mikor megy a mamát megnézni akkor ő hozzájuk is bemegy megnézni a gyereket, és a hűtőt.Mivel soha nem volt kaja náluk így szólt az önkormányzatnál, hogy kezdjenek velük valamit. Azóta nem kapják meg a szülők a gyerekek után a pénzt, hanem 1 nő és 1 férfi a legnagyobb lánnyal megy el a boltba vásárolni, a lány teszi bele a kosárba azt ami kel otthonra, de ők ketten figyelik és ha valamit drágállanak amit olcsóbban is meg lehet venni akkor kicserélik, hülyeség a kosárba nem kerülhet.

Ha megvettek mindent ami kell a háztartásba akkor a maradék pedig megy a számlákra amit kifut a többi a szülők dolga.

Azóta a gyerekek már nem úgy néznek ki mint az etiópok, rendesen tápláltak tiszta ruhákba járnak.

2011. nov. 23. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!