Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha az exem aggya...

Szerintetek ha az exem aggya be ujjra a gyerektartás megállapítást, és én vagyok az alperes akkor kinek a lakóhelyén tárgyalják az ügyet? Ugyanis én nekem kell ugrálni a gyerekekkel az ország másik végére, miközben az exem henyél.

Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 18:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
:D Mondjuk, engem az zavar leginkább, hogy akárkit kérdezek a fiatalok közül, senki sem szeret olvasni, mindenki csak bulizik, pia, drog, fasz, pina stb... Én is kur*a sokat iszom, ilyenek. De ettől függetlenül van elfoglaltságom is. Plusz, szerintem, ha valaki tanulna, már abból adódóan megszokná a helyesírást
2011. nov. 18. 19:29
 12/13 anonim ***** válasza:
A te lakóhelyeden kedves kérdező. (Vagy a gyerek lakóhelyén.) Ha nem ott adja be, akkor kérni kell az áttételt.
2011. nov. 19. 12:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Bocs, de én értelmezni sem tudom a fenti karaktersorozatot!

Van itt valaki aki tud kódot fejteni?

Törje már fel, mert égek a vágytól, hogy válaszolhassak!

Köszi!

2012. márc. 28. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!