Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen? Ezt lehet tolerál...

Miért ilyen? Ezt lehet tolerálni? -Mert én nem tudom!

Figyelt kérdés

Párom időröl-időre ugy gondolja magányra van szüksége, nincs kedve semmihez-hozzám sem.

Amikor először csinálta nagyon megijedtem, azt hittem valami baj történt vele. Minden előzmény nélkül nem válaszolt a telefonhívásaimra, sms-eimre. Majd 1-2 nap elteltével ugy csinált mintha nem történt volna semmi. Azt mondta nem volt kedve velem beszélni, magányra vágyott. Teljesen kiakadtam, hogy ezt mégis hogy képzeli, aggódtam érte. Ha valami gond van a kapcsolatunkban nem érzi jól magát inkább mondja meg, de ilyet ne csináljon.

Azt mondta nincs semmi probléma jól érzi magát velem, csak ő ilyen. Korábbi kapcsolataiban hetekre is eltünt. Közöltem vele, hogy ez nálam nem fog menni. Még egy ilyen szituáció és részemről vége.

Ennek már fél éve és a probléma továbbra is fenn áll./Max. 1-2 napig nem jelentkezik/ Számtalanszor próbáltam vele ezt átbeszélni, de mintha fel se fogná hogy egy kapcsolatba nem teheti meg azt hogy épp ugy van kedve és még egy sms-t se képes megírni. (Hozzáteszem 28 éves férfiről van szó)

Mindig azt mondja, hogy nem akarja hogy számára a kapcsolat egy börtön legyen, mert akkor ugy érzni menekülnie kell. Csakhogy a mi kapcsolatunk abból áll, hogy heti 2x találkozunk (munkánk miatt alig van időnk egymásra) bármikor elmehet a barátaival szórakozni, nem szólok bele. Én néha már magányosnak érzem magam ebben a "kapcsolatban" ő pedig attól fél hogy börtön lesz számára?!

Egyszerűen nem tudom megérteni ezt a viselkedést.

Mit gondoltok? Segítsetek!

2011. nov. 18. 14:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Pont ilyen a párom. Ugyanígy eltűnt régebben, se telefon se sms.Szétaggódtam magam, elképzeltem hogy szakított ennyi volt világvége.Aztán előkerült mintha mi sem történt volna.Én is csak annyit kértem tőle, hogy ha magányra vágyik dobjon egy üzit, hogy él még.Ez tartott pár hétig, azóta már nem akar eltűnni.Úgy látszik csak engedni kell nekik és úgy már nem is jó móka.
2011. nov. 18. 14:47
 12/18 anonim ***** válasza:
90%

Ez a férfi képtelen felelősséget vállalni. Nem úgy viselkedik, mint aki érett lenne egy kapcsolatra, egy olyanra, amire te vágysz...Vele van a baj, nem veled.

Szerintem még egyszer utoljára próbáld megbeszélni vele, mennyire éretlen a viselkedése, ha nem megy, szerintem jobban jársz, ha kilépsz ebből az egészből.

2011. nov. 18. 15:21
 13/18 anonim ***** válasza:
Utsó vagyok, lehet igazság abban is, amit az előttem szóló ír. Lehet, hogy belemenne abba, hogy ha úgy érzi, megint magányra vágyik, és te időközben keresed, küldd egy sms-t, hogy most nem alkalmas, és majd fog keresni. Ha erre is képtelen, ne pocsékold az időd egy olyan ember mellett, aki azt sem tudja, mit akar.
2011. nov. 18. 15:24
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha megint előfordul, akkor csinálj te is úgy, mintha semmi nem történt volna, ne szólj neki az elmaradozott smsekért se, meg semmi. Ne is keresd. Aztán mikor keres, meséld el milyen jól érezted magad, milyen filmeket néztél stb. Vagy csináld meg vele ugyanezt. Kíváncsi vagyok hogy reagálna.
2011. nov. 18. 17:06
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszed, ha a családalapítást nem vele tervezed. Ha ennyire nem érdekli, hogy aggódsz, hogy ez neked milyen rossz, nagyon pórul járhatsz vele. Ezeken a napokon lesz@r. Ha úgy van kedve, levegőnek néz. Ilyen embertől nehogy függő helyzetbe kerülj, pl. gyerekek által! Egy pórul járt.
2011. nov. 18. 17:08
 16/18 anonim ***** válasza:
szerintem ne tapadj rá, én is ilyen vagyok, mint ő, és idegesítenek a tapadós emberek... mondjuk sms-re azért válaszolhatna, de az, hogy 1 napig nem jelentkezik és már kapja az sms-t, szerintem már rámászás...
2011. nov. 18. 20:06
 17/18 A kérdező kommentje:

Szerintem meg, ha 1 napig nem jelentkezik és kapja az sms-t az nem "mászás".

Mellesleg ugy gondolom, aki ennyire irtózik a kötöttségektől az ne akarjon kapcsolatba élni.

Egyáltalán nem vagyok tapadós nő, nekem is szükségem van a térre, így neki is megadom. De egy kapcsolat két emberről szól az igények összahangolásáról, hogy mindkét fél jól érezze magát...legalább is én így gondolom.

És én már egy ideje nem érzem jól magam..Ha az eszemre hallgatnék, már rég nem lennék vele.

2011. nov. 18. 20:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Egyetértek, kérdező. Jól megfogalmaztad a kommentedben.
2011. nov. 20. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!