Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire hasonlítotok egymásra...

Mennyire hasonlítotok egymásra a pároddal? Hajszín-magasság-bőrszín-szemszín stb?

Figyelt kérdés
Valaki szerint ez számít, ti mit gondoltok? Szerintem semmi köze a működő párkapcsolatnak ahhoz, h külsőre mennyire hasonlítunk. Mi érdekes módon tök ugyanolyanok vagyunk, kék szem, szőke haj, magasak vagyunk, szemüvegesek, vékonyak és világos bőrűek. Ti?
2011. nov. 17. 18:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mi annyiban térünk el, hogy ő nagy darab én meg vékony vagyok. De mindketten magasak vagyunk, a bőrszínünk is fehér, neki zöld nekem zöldesbarna szemem van és a hajunk mind a kettőnknek barna bár nekem vörösesszőkére van festve.
2011. nov. 17. 19:54
 12/22 anonim ***** válasza:
zöld szem
2011. nov. 17. 20:00
 13/22 habibi ***** válasza:
100%
Mi semennyire sem hasonlítunk egymásra külsőleg: Párom: fekete haj, fekete szemek, barna bőr,kisportolt test és magasabb tőlem, férfi... én : vörösesbarna haj, kékes-szürkés-zöldes szemek, hófehér bőr, közepes testalkat,szemüveges, nő.. de viszont belsőleg mintha egy személy lennénk, valamint kiegészítjük egymást és ez a legfontosabb, így élünk naaagy szerelemben.
2011. nov. 17. 20:01
 14/22 anonim ***** válasza:

se külsőre, se belsőre nem hasonlítunk, de érdekes, mindkét síkon harmonizálunk.

én barna hajú, barna szemű, kreol bőrű, magas-vékony, ő kék szemű, barna hajú, világos bőrű, magas-férfias, kicsit mackós testalkatú.

én lobbanékony, tettrekész, határozott vagyok, ő szelíd, nyugodt, kicsit ráérős. de szépek vagyunk együtt :)))

22L és 29F

2011. nov. 17. 21:32
 15/22 anonim ***** válasza:

Én barna haj-barna szem, ő barna haj-kék szem...nem hiszem hogy hasonlítunk, talán míg neki is hosszú haja volt...

Most nekem rövid hajam van, neki vállig érő, én vagyok a magasabb lány létemre:P

4,5 éve együtt

21-L

2011. nov. 17. 21:59
 16/22 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy sokban befolyásolná.

Férjem

Zöld szem, szőke haj, 190 magas és 90 kiló, hipó bőrű.

Én

barna szem, barna haj, 160 magas, 50 kiló és kreolbőrű.

De a magasság ha egyezne akkor nem tetszene. Nekem a férfi nem 160 centinél kezdődik.

2011. nov. 17. 22:01
 17/22 anonim ***** válasza:

Mind a kettőnknek tökünk van.

üdv.: SP

2011. nov. 18. 00:31
 18/22 anonim ***** válasza:
ránk is sokszor hitték már, hogy tesók vagyunk:) mindkettőnknek rövid barna haj, valahogy hasonló az arcformánk is, ő edzett, sportos alkat, engem csinosnak mondanak, mondjuk neki kék a szeme míg nekem barna, és a bőre is világosabb egy picivel. ja, egy 10 centivel magasabb nálam, de mindketten az a pontosanátlagosmagasak vagyunk:)
2011. nov. 19. 20:12
 19/22 anonim ***** válasza:

A párom:

198 cm magas, barna haj, zöld szem, normál bőrszín, izmos testalkat

Én

171 cm magas, szőke haj, kék szem, fehér bőr, átlagos testalkat

4,5 éve együtt :) Jah és mindketten szemüvegesek vagyunk, ő csak vezetéshez hordja vagy ha vmit nagyon jól kell látnia, én jóval többször viselek szemüveget.

Szerintem nem befolyásolja. Nem ettől működik jól vagy nem jól egy kapcsolat, a belső dolgoknak kell összhangban lennie, de azoknak sem kell egyformának lennie.

Sok boldogságot még nektek :)!

23/N

2011. nov. 19. 21:25
 20/22 anonim válasza:

Mi eléggé hasonlítunk egymásra, sokszor hitték már, hogy a kishúga vagyok (Ő 28, én 23).

Mindketten világos bőrűek vagyunk, rövid a hajunk, természetes fekete, és a szemünk is nagyon sötét barna. És valahogy sok közös van az arcvonásainkban is. Az alkatunk eléggé más, Ő 178 cm, én 155, szóval kb. a válláig érek. Ő elég izmos, én átlagos testalkatúnak mondanám magam, de a "mélységem" miatt elég kis törékenynek tűnők mellette. Talán ennyi a különbség, meg az, hogy ő szemüveget hord. De sokan hitték azt, hogy én vagyok a testvére, a nővérével ugyanis szinte semmi közös külső vonás nincs bennük.

Bár szerintem nem azon múlik egy kapcsolat jövője, hogy a párok mennyire hasonlítanak egymásra. Sokkal inkább számít az, hogy lelkileg mennyire vannak egy hullámhosszon. Mi belsőre elég különbözőek vagyunk, de remekül kiegészítjük egymást már lassan 6 éve.

2011. dec. 10. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!