Mennyire hasonlítotok egymásra a pároddal? Hajszín-magasság-bőrszín-szemszín stb?
se külsőre, se belsőre nem hasonlítunk, de érdekes, mindkét síkon harmonizálunk.
én barna hajú, barna szemű, kreol bőrű, magas-vékony, ő kék szemű, barna hajú, világos bőrű, magas-férfias, kicsit mackós testalkatú.
én lobbanékony, tettrekész, határozott vagyok, ő szelíd, nyugodt, kicsit ráérős. de szépek vagyunk együtt :)))
22L és 29F
Én barna haj-barna szem, ő barna haj-kék szem...nem hiszem hogy hasonlítunk, talán míg neki is hosszú haja volt...
Most nekem rövid hajam van, neki vállig érő, én vagyok a magasabb lány létemre:P
4,5 éve együtt
21-L
Nem hiszem, hogy sokban befolyásolná.
Férjem
Zöld szem, szőke haj, 190 magas és 90 kiló, hipó bőrű.
Én
barna szem, barna haj, 160 magas, 50 kiló és kreolbőrű.
De a magasság ha egyezne akkor nem tetszene. Nekem a férfi nem 160 centinél kezdődik.
Mind a kettőnknek tökünk van.
üdv.: SP
A párom:
198 cm magas, barna haj, zöld szem, normál bőrszín, izmos testalkat
Én
171 cm magas, szőke haj, kék szem, fehér bőr, átlagos testalkat
4,5 éve együtt :) Jah és mindketten szemüvegesek vagyunk, ő csak vezetéshez hordja vagy ha vmit nagyon jól kell látnia, én jóval többször viselek szemüveget.
Szerintem nem befolyásolja. Nem ettől működik jól vagy nem jól egy kapcsolat, a belső dolgoknak kell összhangban lennie, de azoknak sem kell egyformának lennie.
Sok boldogságot még nektek :)!
23/N
Mi eléggé hasonlítunk egymásra, sokszor hitték már, hogy a kishúga vagyok (Ő 28, én 23).
Mindketten világos bőrűek vagyunk, rövid a hajunk, természetes fekete, és a szemünk is nagyon sötét barna. És valahogy sok közös van az arcvonásainkban is. Az alkatunk eléggé más, Ő 178 cm, én 155, szóval kb. a válláig érek. Ő elég izmos, én átlagos testalkatúnak mondanám magam, de a "mélységem" miatt elég kis törékenynek tűnők mellette. Talán ennyi a különbség, meg az, hogy ő szemüveget hord. De sokan hitték azt, hogy én vagyok a testvére, a nővérével ugyanis szinte semmi közös külső vonás nincs bennük.
Bár szerintem nem azon múlik egy kapcsolat jövője, hogy a párok mennyire hasonlítanak egymásra. Sokkal inkább számít az, hogy lelkileg mennyire vannak egy hullámhosszon. Mi belsőre elég különbözőek vagyunk, de remekül kiegészítjük egymást már lassan 6 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!