Megmondjam apának?

Figyelt kérdés
A nővérem éjszaka ki akar szökni a fiújához.
2011. nov. 17. 17:58
1 2 3 4
 11/32 bánomisén ***** válasza:
55%

Na, véletlenül elküldtem...

Szóval azon töprengek, hogy nem lenne jó, ha éjszaka esetleg baleseteznének a kocsival, vagy más baj történne velük. Mindenkinek jó nagy lelkifurdalása lenne téged is beleértve.

Figyelj, a tesód nem fog örülni, sőt kifejezetten utálni fog napokon, talán heteken át, ha elárulod. Ha ezt vállalod, akkor szerintem szólj a szüleidnek.

2011. nov. 17. 18:09
 12/32 anonim ***** válasza:
28%
úristen, nehogy megmondd, semmi közöd hozzá. aztán ha legközelebb meg téged árul be valamiért akkor meg majd rinyálsz mint a fürdősku*vák. fhú de utálom az ilyen kis pö*öket mint amilyen te is vagy... foglalkozz a saját dolgoddal, menj vissza barbizni. hidd el, hogy csak te szívod meg...
2011. nov. 17. 18:10
 13/32 A kérdező kommentje:

Nem szeretném ,hogy haragudjon rám mert szeretem a nővéremet.

De egy kicsit aggódok érte.

2011. nov. 17. 18:11
 14/32 anonim ***** válasza:
7%
Miért aggódsz?Nem inkább irigykedsz?Hallgass!!
2011. nov. 17. 18:14
 15/32 bánomisén ***** válasza:
79%

Ha ne adja isten, valami baj történik velük, a szüleid úgyis kiszedik belőled, hogy tudtál erről a tervükről, akkor meg majd tőlük szorulsz.

Nem könnyű... Én is rávágtam volna elsőre, hogy ne szólj, de aztán elgondolkodtam.

2011. nov. 17. 18:14
 16/32 A kérdező kommentje:
Szólok úgy apának ,hogy legyen éber éjszaka és megkérem ,hogy nem mondja el ,hogy én szóltam.
2011. nov. 17. 18:18
 17/32 anonim ***** válasza:
De ki tudná meg hogy véletlenül hallgatózott?
2011. nov. 17. 18:20
 18/32 anonim ***** válasza:
28%
ja persze mert apuka majd a 12 éves lányára fog hallgatni. hol élsz te édesem? -.- így máris nem mehet sehová a tesód... gratulálok.
2011. nov. 17. 18:22
 19/32 bánomisén ***** válasza:
83%

Te ismered apukádat, hogy erre hogy reagálna. Ha nyugodt ember, akivel lehet beszélni, akkor próbáld meg.

Ha gyalog mennének valahová, azt mondanám, hogy ne szólj, hadd menjenek. Viszont az éjszakai kocsikázás ennél egy fokkal veszélyesebb mulatság.

2011. nov. 17. 18:22
 20/32 anonim ***** válasza:
12%
Visszakapod még kamatostul,kis spicli.Ilyen felfogás:hanem tőlem tudja meg akkor mástól,lehet,hogy bajuk esik ez nem ok az árulkodásra!!
2011. nov. 17. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!