Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A páromnak már van mástól...

A páromnak már van mástól gyereke, Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Párom évek óta élt párkapcsolatban. Nem akartak gyereket inkább csak a lány. A lány gyógyszer mellet terhes is lett(állítólag). Párom örült neki,hogy apa lesz. Majd a csaj elhagyta őt. Párom felakarta nevelni a gyereket ,de a csaj nem akart vele lenni. Kikapcsolta a telefonját, nem beszéltek többet. Ekkor jöttem én a képbe, találkozgatunk ő elmesélte ezt, nem foglalkoztam vele. Majd mikor igazán szerelmesek lettünk egymásba, akkor jött a telefon ,hogy megszületett a közös gyerekük. A csaj persze beperelte, apasági teszt gyerek tartás... Kiderült az ő gyerek biztosan. Nem mellesleg teljesen olyan a gyerek kinézete mint az apjáé. A lány a legbüszkébb a földön ,mindenhova teszi ki a gyerek képét. A párom nem nagyon foglalkozik vele. Nem akar hallani a gyerekről nagyon. Azt mondja ebbe nem volt bele szólás, elvették tőle, hát neveljék. Mit csináljak ,hogy eltudjam fogadni?? Nagyon rossz érzés, hogy életem szerelmének van egy kis babája mástól! Ja és a páromnak minden álma, hogy legyen tőlem egy gyereke!!
2011. nov. 17. 08:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
71%
9.04. Megerősítem azt , amit írtál. Az anyai szeretet szoknyája alá nagyon sokan odaférnek. Előző házasságból született gyerek(ek) főleg, mert féltestvérei a közös gyerek(ek)nek. Sőt, a testvérek gyerekei is, meg a szomszéd gyerekek, haverok, osztálytársak. Mi nők úgy vagyunk teremtve, hogy míg a háborúban a férfi megöli az ellenség gyerekét, addig egy asszony megsajnálja, megeteti. Belénk van írva a szeretet, ne tegyünk ellene.
2011. nov. 17. 09:40
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én azért megkérdezném a gyerek anyját, hogy is voltak a dolgok. Ha igaz, amit a párod mondott, egyszerűen próbálj meg örülni, nagyobb a család. De ritka est, hogy egyszerűen valakinek nem kell a gyereke apja, ha vaj van a füle mögött, az most derüljön ki. Téged most szeret, akkor nyilván példásan bánik veled. De hogy hogy fog, ha elmúlik a szerelem, az teljesen más. Amúgy én rábeszélném a látogatásra. Elhozni csak 3 évesen fogja, akkor már nem olyan nagy gond, lehet öröm is, a közös gyerknek játszótárs, féltestvér.
2011. nov. 17. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!