Egy 33 éves pasi miért nem akar még gyereket?
tegnap 23:24
Te ritka ostoba ember vagy..
Nem feltétlen. Nem mindenki akar gyereket, nem mki van arra "programozva". Én sem biztos, hogy szeretnék valaha gyereket, ráadásul nő vagyok. Rengeteg oka lehet:
-nem akar ekkora felelősséget vállalni
-nyűg lenne neki
-nem érezné magát jó apának
-rossz élményei voltak a szüleivel
-nem biztos benne, hogy elő tudná állítani azokat az anyagi javakat, amikkel biztonságos hátteret tudna biztosítani a gyerkőcnek
-nem érett meg még rá
és az is előfordulhat, hogy még nem érzi bombabiztosnak a kapcsolatot, és csak játszadozik a lánnyal... de nem kell egyből, feltétlenül erre gondolni. Meg kell kérdezni a szóban forgó férfitól. Ha rendes indoka van rá, akkor meg fogja mondani, még ha kicsit félve, harapófogóval kihúzva is. Ha meg nincs, akkor úgyis elkezd nyökögni meg terelni fogja a témát, vagy látszódni fog, hogy füllent...
Mert a pasik akár 50 évesen, vagy azon felül is képesek utód nemzésre, így nem mindenki akar 20-on évesen gyereket. Egy nő 30 fölött már öregebbnek érzi magát a gyerek vállaláshoz (nem azt mondom, hogy akkor már bele se vágjon), hiszen ő hordja ki a gyereket, neki kell szülnie, így fiatalabb korában a teste alkalmasabb a gyerek vállaláshoz. Egy férfi meg ugyanúgy nemzőképes 50évesen, mint 20 évesen.
Persze nem azt mondom, hogy nincs olyan férfi, aki ne akarna 30 előtt gyereket, félre ne értse senki! És azt sem, hogy a 30 fölötti nők el vannak késve!
Édesapám például 30 éves volt, amikor születtem, édesanyám 23. És nem voltam tervben. Szóval ha azt vesszük, a "tervezett gyerekük" valószínűleg jóval 30-on felül született volna (ha édesapámat vesszük).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!