Én bízok a páromban.Szeretem,és el is venném örömmel feleségül.De gyereket én sem akarok.Inkább éljünk mi ,mint hogy egy gondot a nyakamba akasszak.Nem vágyok éjszakába nyúló sírásokra,pelenkákra,és arra hogy mindenről le kell mondani mert gyerek van..
Szerencsémre a párom sem akar gyereket így élvezzük az életet.
31/F
2011. nov. 16. 23:17
12/41 anonim válasza:
Mert végre a társadalom nagy része befejezte az álszenteskedést és már nem "kell" mindenáron gyereket vállalni annak is, aki a szíve mélyén sosem akarta! Egyre többen fel merik vállalni őszintén, ha nem vágynak gyerekre.
2011. nov. 16. 23:17
13/41 anonim válasza:
Kedves 22:55
A öregkori magányosságot nem feltétlenül befolyásolja a gyermekek száma.
2011. nov. 16. 23:18
14/41 anonim válasza:
"Szerencsémre a párom sem akar gyereket így élvezzük az életet"
Hogy fogjátok élvezni az életet később, amikor az asszony is ráncos öregasszony lesz?
2011. nov. 16. 23:24
15/41 anonim válasza:
Na utolsó, ez egy igen ostoba kérdés volt. Mert akinek van gyereke, annak nem öregszik-ráncosodik a neje?
2011. nov. 16. 23:26
16/41 anonim válasza:
De azok is ráncosodnak, de még érdemes élniük a családjuk miatt.
2011. nov. 16. 23:27
17/41 anonim válasza:
Beszűkült gondolkodásod van. Ha a gyerek az egyetlen, ami miatt élned érdemes, akkor nem irigyellek.
2011. nov. 16. 23:34
18/41 anonim válasza:
Miért?
Öregkorban miért érdemes még élni?
Az asszony már nem kívánatos mert ráncos, öregkori betegségek stb.
2011. nov. 16. 23:41
19/41 anonim válasza:
Magyarul, aki ráncosodik, annak már csak a gyerek miatt érdemes élnie?? Hát ez elég érdekes logika.
2011. nov. 16. 23:43
20/41 anonim válasza:
"Öregkorban miért érdemes még élni?
Az asszony már nem kívánatos mert ráncos, öregkori betegségek stb."
B+, te a b@száson és az utódnemzésen kívül komolyan nem látod más értelmét az életnek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!