Lehet hogy megcsal?

Figyelt kérdés
A párom mostanában eléggé vissza utasító miden téren és próbál magától ellökni és egyre többet jár el a barátnőivel heti többször is,eddig nem volt jellemző ezt azóta csinálja amióta kiderült hogy összejött nekem egy külföldi munka és huzamosabb ideig távol leszek...elkezdett kondi terembe járni,diszkóba,és egyre többet jár el...ezzel nem is lenne baj de eddig nem volt rá jellemző és azt mondta utálja az ilyen helyeket...szóval nem értem...lehet köze a külföldi utamnak vagy lehet van valaki a képben esetleg vagy tervezi hogy majd lesz??
2011. nov. 16. 19:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha az én párom menne ki, akkor épphogy minden időt szeretnék együtt tölteni vele, a legmeghittebben, legromantikusabban. Hogy nálatok nem ez történik, az nagyon rossz előjel. Vagy megbántódott, hogy elmégy, vagy már túl is tette magát, és ha elmégy, új társ után néz, de ez nem azt jelenti, hogy már megcsal. De biztos, hogy már nem akar kötődni hozzád. Vége, finító.
2011. nov. 16. 23:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy rossz, de én is hasonló típus vagyok, mint a barátnőd és voltam hasonló helyzetben. Én akkor azt éreztem, hogy itt akar hagyni engem és ezért mélyen belül sértettséget éreztem, hogy van olyan dolog, ami fontosabb nálam, bár sose mondtam volna ki. azt éreztem, hogy engem egy ilyen ne ölelgessen, mikor úgyis itthagy és elkezdtem más alternatívák szerint szőni az életem (végül szakítottam vele, amit visszamenőleg egyáltalán nem bánok). tudom, hogy nem helyes felfogás, de az érzések ellen nem lehet mit tenni.
2011. nov. 17. 16:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha két ember egy ilyet sem tud megbeszélni az már magában elég nagy baj!
2011. nov. 17. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!