Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Titeket zavarna ha a...

Szülők! Titeket zavarna ha a fiatok barátnője szinte minden hétvégén nálatok van?

Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 14:53
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
56%

Fizessen érte???

Jó ég, hol élünk?

Fizessen a fiatal, ha elmegy a párjához?

Életemben nem hallottam még ilyet.

Aki ezt írja, az mégis hogy gondolja?

Ki fogja számolni a kaját, meg a rezsi egy részét, eléteszi a lánynak, az meg fizet?

Akinek van gyereke, az tudja, és belekalkulálja a dolgokba, hogy a gyereknek egyszer párja lesz, aki el fog jönni, ott lesz, ott alszik, mert, amíg nincs saját lakásuk, vagy tanulnak, addig ez nem is lehet másként.

Mégis hol legyenek?

Üljenek egy padon, vagy bújjanak el a kiserdőben? Vagy hol tud találkozni, és együtt lenni két fiatal?

És fizetni meg miből fizessen, ha mondjuk még tanul?

Természetes, hogy ott van a gyerek párja.

Hétvégén meg jó, hogy együtt akarnak lenni, és ezt mégis hol tehetnék meg, ha nem otthon?

2011. nov. 17. 12:33
 22/31 anonim ***** válasza:
27%

Előző, nagyon nehéz felfogásod van. Nem mondták még?

Ha mindketten kölcsönösen mennek a másikhoz, az anyagiak nem téma.

Ha csak az egyik megy, és majdnem minden hétvégét ott tölt, úgy már más.

2011. nov. 17. 12:54
 23/31 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva zavarna, jobban örülnék, ha néha mennének a lányhoz is, persze ha bizonyos okokból fogva nem lehet, akkor megérteném, de akkor is szeretnék mondjuk havi 1-2 hétvégét, amikor nem kempel nálunk a kislány. Lehet, hogy kegyetlennek hangzom, ha a heti munka után szeretnék kikapcsolódni, és nem valaki másra főzni meg takarítani, meg úgy általában kerülgetni a házban.
2011. nov. 19. 10:58
 24/31 anonim ***** válasza:
52%

De örülök, hogy normális szüleim vannak. Omfg.

Ha én szeretek vkit, aki szeret engem, azt szereti anyám/apám is. Anyu ezt el is mondta a barátomnak, hogy nagyon szereti őt. Soha eszébe nem jutna egyiknek se, hogy most azért, mert szombat reggel megérkezünk a koleszból, és vasárnap délután meg visszajövünk, pénzt kérjenek szegénytől. Meg "kerülgetni kell". Akkor te a saját gyerekedet is kerülgeted otthon? Hát gratulálok... Valami csoda folytán az én szüleim akkor is tudnak tvt nézni a nappaliban, ha mi a konyhában eszünk..:S / Főzünk, mert az is előfordul..

2011. dec. 5. 00:40
 25/31 anonim ***** válasza:

A te szüleidnek biztos nem számít az a sok ezer forint, ami a barátodra megy.

Ha egy hónapban 4-ből 3 hétvégét ott tölt egy idegen családban egy fiatal, az 3 havonta már egy 20-as.

Egy nem tehetős szülő nem engedheti meg magának, hogy a gyerekének azt mondja, hogy bocs, most nem tudlak befizetni a nyelvtanfolyamra, most nincs új cipő, kabát, mert a kis barátnődre ment a pénz. Muszáj határt szabni az ingyenélésnek.

Míg a kis barátnő családjában csak azt veszik észre a szülők, hogy haj, de jól megy nekünk, már fél éve tart a lányunk kapcsolata, azóta 50 ezerrel több van a konyhán.

2011. dec. 5. 02:57
 26/31 anonim ***** válasza:

Ezért célszerű havonta fizetni a kérdező által említett esetben, hogy ne legyen megterhelő a barátnőnek, mikor a szülei elé áll 3 hónap után.

Mégis hogy kérjen el tőlük 20 000 Ft.-ot hirtelen egyik-napról a másikra?

2011. dec. 5. 02:59
 27/31 anonim ***** válasza:
Aztán az ilyen mentalitásúak, akár szülő, akár gyerek lennének a legjobban felháborodva, ha a vendéglátó család megkérné őket, hogy akkor fizessétek már ki a fiam nyelvtanfolyamát.
2011. dec. 5. 03:02
 28/31 anonim ***** válasza:
00:40: A saját gyerekemet természetesen nem kerülgetem, sőt a férjem előző házasságából származó gyerekeit sem, de a gyerekem/mostohagyerekeim párja ne töltsön már minden hétvégét nálunk. Bennem se merült fel ez, mikor gyerek voltam..
2011. dec. 5. 14:52
 29/31 anonim ***** válasza:
Ha normális lennél, ugyanúgy szeretnéd, mintha a saját gyereked volna.
2011. dec. 5. 18:37
 30/31 anonim ***** válasza:
Szerintem a normális szülő senkit se szeret úgy, mint a sajátját, és nem érzem magam nem normálisnak, amiért nem szeretném, hogy a fiam barátnője minden hétvégén nálunk legyen. Azzal nincs baj, ha gyakran, a probléma a minden hétvégével van.
2011. dec. 5. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!