Szülők! Titeket zavarna ha a fiatok barátnője szinte minden hétvégén nálatok van?
Ma 15:19 egyet értek! :D
Mi a párommal 4 éve vagyunk együtt és szinte minden nap együtt vagyunk,hol itt hol ott! :)
És egyikőnk szülője sem pattog emiatt! :)
7.
Ha mindketten kölcsönösen mennek a másikhoz, akkor kiegyenlítődnek a költségek. De a kérdésben ez elég egyoldalúnak tűnik. Nem mindenki Krőzus. Ha veszünk az egyszerűség kedvéért egy olyan hónapot, amikor nem szinte minden hétvégén, hanem minden hétvégén ott van a barátnő, ez akár 8-10 ezer forint pluszt is jelenthet.
Nyilván nem csinálnék belőle ügyet, ha ez nekem nem számítana. De azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül, nem csak engem nem vet fel a pénz. Én a saját szempontjaim, pénztárcám figyelembevételével válaszoltam a kérdésre.
Nem tudom ez mivel rosszabb, mint az, ha valakit a barátnő jelenléte, személye zavar.
Ha az emberi oldalát nézzük a dolognak, eszembe sem jutna, hogy nemet mondjak egyetlen alkalomra sem, ha normálisan viselkedik a lány. Sőt, örülnék neki, a legnagyobb szeretettel, tisztelettel közelednék feléjük. Másnak meg a pénz eszébe sem jutna, csak a saját maga megszokott kényelme, berögződött életvitelének felborulása zavarná. Nem vagyunk egyformák.
De látom, már megint jönnek a faszari emberek válaszai. Elég szép, ha egy fiatalnak önmagától nem jut eszébe, hogy ő ott pénzbe kerül... gyönyörű.
Nem zavarna egyáltalán és eszembe sem jutna, hogy pénzt akarjak/kérjek érte.
Viszont egy dolog eszembe jutna és elgondolkodtatna: otthon nem hiányzik ez a kislány?
Persze itt számít sok minden: pl. hétköznap otthon van vagy kollégiumban? (ha még tanul)
42 éves, 2 fiú, 1 lányos anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!