Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Titeket zavarna ha a...

Szülők! Titeket zavarna ha a fiatok barátnője szinte minden hétvégén nálatok van?

Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 14:53
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
40%

Ma 15:19 egyet értek! :D

Mi a párommal 4 éve vagyunk együtt és szinte minden nap együtt vagyunk,hol itt hol ott! :)

És egyikőnk szülője sem pattog emiatt! :)

2011. nov. 16. 16:12
 12/31 anonim ***** válasza:
63%
ha szombat reggeltől vasárnap estig, az zavarna. Végülis én is hétvégén tudnék pihenni, takarítani. Ha elvárná a reggeli-ebéd-vacsorát, akkor igen, zavarna. Ha fél napot, pár órát van ott, vagy mondjuk néha ottalszik, az nem. De legyen egy egészséges határ, én is vágyom a hétvégi kikapcsolódásra, nem mást akarok kerülgetni.
2011. nov. 16. 17:17
 13/31 anonim ***** válasza:
61%
17 éves vagyok, a barátom 23. Nem csak hétvégén, de hétköznap is sokat vagyunk együtt, legalább 7-ből 4 éjszakát együtt alszunk, vagy nálunk, vagy náluk. Még egyszer sem merült fel bennem, hogy nekem fizetni kéne azért, mert eszek vagy fürdök náluk, de ez fordítva is így van. Az én szüleimben sem merülne fel soha, hogy a barátomtól ezért pénzt kérjenek, sem az, hogy elvárják, hogy segítsen, vagy takarítson, stb. Jó a kapcsolatunk egymás szüleivel, de nem vagyunk velük sülve-főve, csak ha épp összefutunk a házban, akkor beszélünk néhány szót.
2011. nov. 16. 17:57
 14/31 anonim ***** válasza:
34%
Most, hogy az utolsó írta, hogy összefutnak a házban, hát persze, kevésbé zavaró, ha egy nagyobb házban van plusz egy fő, vagy egy 50 négyzetméteres panelban, ez is fontos szempont
2011. nov. 16. 18:14
 15/31 anonim ***** válasza:
58%
Valóban nem 50 nm-en él egyikünk családja sem, de azért nem is kacsalábon forgó palotákban. És a konyha/toalett/fürdőszoba elég gyakran használt helyiségek, ahol akár egy 4 szintes házban is összefuthat az ember a másikkal, akár huszonötször is naponta.
2011. nov. 16. 18:26
 16/31 anonim ***** válasza:

7.

Ha mindketten kölcsönösen mennek a másikhoz, akkor kiegyenlítődnek a költségek. De a kérdésben ez elég egyoldalúnak tűnik. Nem mindenki Krőzus. Ha veszünk az egyszerűség kedvéért egy olyan hónapot, amikor nem szinte minden hétvégén, hanem minden hétvégén ott van a barátnő, ez akár 8-10 ezer forint pluszt is jelenthet.

Nyilván nem csinálnék belőle ügyet, ha ez nekem nem számítana. De azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül, nem csak engem nem vet fel a pénz. Én a saját szempontjaim, pénztárcám figyelembevételével válaszoltam a kérdésre.

Nem tudom ez mivel rosszabb, mint az, ha valakit a barátnő jelenléte, személye zavar.

Ha az emberi oldalát nézzük a dolognak, eszembe sem jutna, hogy nemet mondjak egyetlen alkalomra sem, ha normálisan viselkedik a lány. Sőt, örülnék neki, a legnagyobb szeretettel, tisztelettel közelednék feléjük. Másnak meg a pénz eszébe sem jutna, csak a saját maga megszokott kényelme, berögződött életvitelének felborulása zavarná. Nem vagyunk egyformák.

De látom, már megint jönnek a faszari emberek válaszai. Elég szép, ha egy fiatalnak önmagától nem jut eszébe, hogy ő ott pénzbe kerül... gyönyörű.

2011. nov. 17. 00:54
 17/31 A kérdező kommentje:
Hát ilyen téren nekem nincs gond:D Mert alig eszek ><
2011. nov. 17. 09:53
 18/31 eszta41 ***** válasza:

Nem zavarna egyáltalán és eszembe sem jutna, hogy pénzt akarjak/kérjek érte.

Viszont egy dolog eszembe jutna és elgondolkodtatna: otthon nem hiányzik ez a kislány?

Persze itt számít sok minden: pl. hétköznap otthon van vagy kollégiumban? (ha még tanul)

42 éves, 2 fiú, 1 lányos anyuka.

2011. nov. 17. 09:58
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Kedves leányka, nálam volt ilyen, hogy a fiam barátnője nyakra-főre ott volt, ott aludt. Egy idő után az zavart benne, hogy nem élhettem úgy az életemet, ahogyan akartam. Az anyagiak nem zavartak, mert valóban, ahol páran esznek, ott mindig jut még egynek, meg a rezsi sem volt gond. De nem fekhettem a nappaliban egy gatyában, ha éppen úgy akartam. Nem szerelmeskedhettem a párommal, amikor én szerettem volna, és sok sok ilyen apróság. Bekerül a családba egy idegen felnőtt, akire tekintettel kell lennem. Ez nem zavar egy ideig, de amikor nem én "szereztem be" úgymond, hanem hozták, akkor zavaró. Az ember pedig, amikor egész életében azért gürcöl, hogy egyszer majd jól érezze magát otthon, akkor szembesül azzal, hogy hiába volt mindez, a saját lakásomban nem úgy viselkedem, ahogyan én azt szeretném. Ennek ellenére alkalmazkodtam, és nagyon nagyon ügyeltem arra, hogy nehogy a kislány ebből valamit észrevegyen. De fárasztott, az biztos. A legrosszabb mégsem ez. Hanem az, hogy megszeretek valakit a fiam révén, és egyszer csak vége, ott hagyják egymást, ami meg is történt már kétszer. Engem ez sokkal jobban megvisel, mint őt. Így aztán megkértem, hogy csak akkor hozzon oda tartósan valakit, akivel már összekötötte az életét. Remélem segíthettem.
2011. nov. 17. 10:08
 20/31 anonim ***** válasza:
37%
13#19 A kérdés "szülőknek" van feltéve. Elhiszem, hogy te máshogyan gondolkodsz, meg "faszarinak" tartod azt, aki dolgozik a pénzért, de hát nekünk már nincsenek szüleink, akiket lehetne fejni...
2011. nov. 17. 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!