Jól döntöttem, hogy nem engedtem el a fiam?
ismerős helyzet..... nálunk is így volt, én meg pont lesz@rom, legalább nem kell körbeugrálni őket! Azóta egyébként elváltunk, apjuk viszi őket amikor nála vannak a gyerekek láthatáson, hidd el nekem, nőnek azok a gyerekek, és csak azért mert kicsit még nem hülyék, és nagyon is jól látni fogják, hogy mi a helyzet, egy idő után ŐK nem akarnak majd menni!
Hagyd apjuknak hadd vigye őket, Te ne idegesítsd magad azon, hogy nem mennek hozzátok (ahogy mondtam: nem kell őket körülugrálni, kínálgatni), aztán majd eljön az az időszak amikor a gyerek mondja azt: nem megyek! Na, majd akkor pisloghatnak! Hidd el! Szóval, ezen ne rágódj, oxi?
Egy percig nem írtam,hogy az anyósok ellen hangolom a fiunkat! ugyanis másfél éves,a gyerek előtt soha nem szoktunk veszekedni sem erről,sem másról. Most per pillanat szerintem csak azt veszi észre ebből a fiúnk,hogy nem látja őket olyan sűrűn.
És egyébként ha ott is van a gyerek vele nem foglalkoznak annyit mint a másik 2unokával... A fiam ott mindig csak sír,fél tőlük,gondolom teljesen kiérzi rajtam a feszültséget,amit én érzek!
Én se érdeklem a nagyszüleimet, mindig engem tekintettek a rossz gyereknek, semmit se engedtek, mindig csak szidtak, meg ütöttek vesszővel, a legkisebb apróságért is, de nagyon ritkán jöttek látogatni, ha jöttek, mindig csak kötekedni tudtak. Most, hogy felnőttem, engem se érdekelnek, több éve nem voltam náluk, és ne is várjanak, mert nem megyek.
A gyereket nem lehet becsapni, lehet, hogy most még nem igazán tudná megfogalmazni, de nagyobb korban igenis tudni fogja, mit érez pontosan, emlékezni fog. Nem teszel te semmi rosszat, én is kivárnám, ha máshoz el tudnak menni, akkor hozzátok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!