Mit szólnátok ha egy rokonotok összejönne egy fekete férfival?
Most ezt csak elméleti szinten kérdezem, mert alapvetően a fehér pasik tetszenek nekem, de van egy amerikai fekete bőrű énekes, aki már 15 éves korom óta "nagy szerelem". Szóval csak álmodozás szintjén mondom, de vele pl összejönnék, ő az egyetlen fekete bőrű aki tetszik.
Mit szólnátok ha a családotokból valaki egy fekete pasival összejönne?
Várlak szeretettel, meg lehet próbálni.
Elég nagy az udvar, van ahol elássalak. ;)
Ugyanazt szólnám, amit akkor szólnék, ha összejönne egy fehérrel, egy ázsiaival, egy indiánnal, egy mulattal vagy akármilyen rasszból származóval. Összejött egy pasival. No és akkor mi van? Gratulálnék és kész. Nem történt semmi rendkívüli. Imádom nézegetni a multikulti családokról készült képeket. A néger+európai házasságokból születnek a legszebb kisgyerekek. Személyesen is ismerek egy ilyen családot. A legédesebb a kislányuk, apuka dolgozik rendesen, bevásárol, hordja a kislányt a bölcsibe, nagyon sokszor lehet vele találkozni az utcán (egy utcába lakunk), kedves, illedelmes, lehet vele beszélgetni.
Ellenben a magyarok, az általatok annyira megóvásra szánt magyarok annyira szemetek és gyökerek, hogy arra nincs szó.
Utolsó, szerintem, te nem veszed figyelembe, hogy ez a mi országunk. Annak a kedves afrikai barátunknak a munkahelyén dolgozhatna egy magyar ember, aki eltarthatná a családját. Ehelyett ez az igen tisztelt becsületes csokifiú elvette előle a lehetőséget. Ha mondjuk te elmennél hozzájuk Szomáliába, szerinted ők is tolerálnának téged?...
Segítek: Úgy kicsipkéznék a segged, hogy sz@rt hánynál, aztán valószínűleg megcsonkítanának és kezdenék elölről a dolgot (És ezt nálunk is űzik, pl Svédországban egy szerencsétlen fehér párral, akiket az utcán kaptak el). És mindezt csak azért MERT TE NEM VAGY FEKA. Ennyit a feketékről. De ha nem hiszel nekem, tegyél egy próbát náluk ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!