Mit szólnátok ha egy rokonotok összejönne egy fekete férfival?
Most ezt csak elméleti szinten kérdezem, mert alapvetően a fehér pasik tetszenek nekem, de van egy amerikai fekete bőrű énekes, aki már 15 éves korom óta "nagy szerelem". Szóval csak álmodozás szintjén mondom, de vele pl összejönnék, ő az egyetlen fekete bőrű aki tetszik.
Mit szólnátok ha a családotokból valaki egy fekete pasival összejönne?
ma 07:23 ott a pont. Veled vagyok!
Nekem is van egy hölgy ismerösöm aki pont úgy járt mint ahogy egy korábbi kommentelö irta! Összejött egy fekával, aki kihasználta, össze vissza csalta majd felcsinálta és eltünt! Ésmost ottvan hogy egyedül van 2 éve és esélye sincs párt találni, amúgy sem könnyü egy egyedűlálló anyának, de egy feka vérü kislányal meg aztán főleg!
Ki az a hülye pasi aki nevelné egy nigger fattyát?
Én nem tudom mit képzelnek ezek a niggerek, bejönnek az országba és szórják a magvukat! Mindegyiknek lekéne vágni amelyik átlépi a határt!
De ti magyar nök ti is hibásak vagytok!
Nem kell fajtalankodni!
Mit szólnék? Semmit, legyenek boldogok. Felőlem összejöhet feketével, ázsiaival, indiánnal, de még marslakóval is, ha szeretik egymást.
Aki meg olyan barom, hogy hagyja, hogy kihasználják, azt ki is fogják használni; nemcsak a fekete bőrűek, hanem bárki. A balekokat könnyű kihasználni.
Nem nagyon örülnék neki, de tenni úgysem lehetne ellene. A találkozások számát minimálisra csökkenteném. Szerencsére ilyen nem fordulhat elő. :)
Jah! Igen, "rasszista" (szerintem ilyen nem létezik) vagyok! Utálsz miatta? Akkor bizony barátom, te sem vagy különb nálam. :)
"Akkor bizony barátom, te sem vagy különb nálam. :)"
Kivégeznélek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!