Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha egy rokonotok...

Mit szólnátok ha egy rokonotok összejönne egy fekete férfival?

Figyelt kérdés

Most ezt csak elméleti szinten kérdezem, mert alapvetően a fehér pasik tetszenek nekem, de van egy amerikai fekete bőrű énekes, aki már 15 éves korom óta "nagy szerelem". Szóval csak álmodozás szintjén mondom, de vele pl összejönnék, ő az egyetlen fekete bőrű aki tetszik.

Mit szólnátok ha a családotokból valaki egy fekete pasival összejönne?

2011. nov. 14. 23:37
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
20%

ma 07:23 ott a pont. Veled vagyok!

Nekem is van egy hölgy ismerösöm aki pont úgy járt mint ahogy egy korábbi kommentelö irta! Összejött egy fekával, aki kihasználta, össze vissza csalta majd felcsinálta és eltünt! Ésmost ottvan hogy egyedül van 2 éve és esélye sincs párt találni, amúgy sem könnyü egy egyedűlálló anyának, de egy feka vérü kislányal meg aztán főleg!

Ki az a hülye pasi aki nevelné egy nigger fattyát?

Én nem tudom mit képzelnek ezek a niggerek, bejönnek az országba és szórják a magvukat! Mindegyiknek lekéne vágni amelyik átlépi a határt!

De ti magyar nök ti is hibásak vagytok!

Nem kell fajtalankodni!

2011. nov. 15. 09:56
 22/34 anonim ***** válasza:
76%
az összes rasszistát össze kéne zárni egy szigetre, hogy ott aztán kiirthassák egymást.
2011. nov. 15. 11:47
 23/34 anonim ***** válasza:
0%
Megszakítanám vele a kapcsolatot. A vegyes kapcsolatokról is az a véleményem hogy egy magyar nő semmikép nem álljon össze idegen férfival hiszen akkor valószínűleg nem magyar identitású lesz a gyerek fordított esetbe elfogadható. A négereket elfogadom de a rokonságba semmiképp.
2011. nov. 15. 15:13
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Mit szólnék? Semmit, legyenek boldogok. Felőlem összejöhet feketével, ázsiaival, indiánnal, de még marslakóval is, ha szeretik egymást.

Aki meg olyan barom, hogy hagyja, hogy kihasználják, azt ki is fogják használni; nemcsak a fekete bőrűek, hanem bárki. A balekokat könnyű kihasználni.

2011. nov. 15. 15:19
 25/34 anonim ***** válasza:
0%

Nem nagyon örülnék neki, de tenni úgysem lehetne ellene. A találkozások számát minimálisra csökkenteném. Szerencsére ilyen nem fordulhat elő. :)

Jah! Igen, "rasszista" (szerintem ilyen nem létezik) vagyok! Utálsz miatta? Akkor bizony barátom, te sem vagy különb nálam. :)

2011. nov. 15. 15:21
 26/34 anonim ***** válasza:
15%
nekem veletek ellentetben van tapasztalatom feketekkel, hiszen ott ahol elek rengeteg van beloluk. amikor meg mo-n laktam akkor en is ugy voktam vele, hogy jaj nem az ember szine szamit, meg jaj milyen csunya rasszistak az emberek stb. de aztan ide koltoztem. persze vannak rendes feketek (csak a jo indulat beszel belolem, mert meg nem talalkoztam olyannal) de a legtobbjuk az annyira buta es lassu hogy az elkepeszto. nagyon sokuknal meg bizonyos alapveto dolgok hianyoznak, pl papirzsebkendo hasznalat meg ilyenek. es egyebkent a legtobbjuk annyira rasszista, hogy a feherek elpirulnanak mellettuk. es nem csak a feherekkel szemben, hanem a feketekkel szemben is
2011. nov. 15. 15:40
 27/34 anonim ***** válasza:
57%
03:53 nyilván négerben is van rossz ember meg jó ember de ott inkább a te unokahúgod ha ilyen eszetlen, meg is érdemli
2011. nov. 15. 15:44
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Inkább fekete, mint kék.
2011. nov. 15. 17:43
 29/34 anonim ***** válasza:
90%
Én kipróbálnám néger nővel! :P
2011. nov. 18. 16:40
 30/34 anonim ***** válasza:

"Akkor bizony barátom, te sem vagy különb nálam. :)"

Kivégeznélek :)

2011. nov. 18. 17:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!