Hogy reagáltatok volna erre?
Pár napja probálkoztam a sminkeléssel.Nagyon hülye vagyok hozzá ezt hozzáteszem de csak ugy poénból kifestettem az egyik szemem,majd mikor láttam hogy borzalmas letöröltem.
Nem sikerült teljesen.
Hazaért a párom és egyből kérdezte"mi a fenét csináltál a szemeddel" meséltem neki hogy probálkoztam erre nevetett és azt mondta inkább hagyjam.
Kicsit szarul esett nem az amit mondott hanem ahogy mondta.
A konkrét kérdésedre válaszolva: igen, túlreagáltad, nem is kicsit.
Oké, rosszul érintett, mert eleve érzékeny pontod a sminkelés dolog, de erről nem a párod tehet, valószínűleg nem bántásnak szánta a dolgot.
Amúgy ahogy írta az utolsó, senkinek nem szimmetrikus az arca, nem te vagy az egyetlen.
Én például pici koromban felsértettem a jobb szemem és ezért a külső oldalán máig van egy pici heg.
Sminkelésnél nekem is oda kell figyelnem erre, mert emiatt nem egyszerű, de ma már nem jelent gondot, mert ráállt a kezem.
Nem tudom, mennyit gyakorolsz, de szerintem nem próbálgatod eleget a sminkelést, ezért nem megy.
Ne könyveld el a dolgot úgy, hogy te béna vagy hozzá, mert biztos vagyok benne, hogy ez nem igaz, hiszen nem olyan nagy ördöngösség.
Először is, szerintem próbálkozz sokat.
Ha nem sikerül 9-szer és úgy nézel ki, mint egy bohóc, akkor majd sikerül tizedszerre.
A lényeg, hogy ne add fel néhány próbálkozás után.
Csak gyakorlással ismerheted meg az arcod vonalait, így láthatod, mit hogyan kell csinálnod, hogy jól nézzen ki.
Segítségként pedig használd a netet.
Rengeteg leírás és videó is van különböző sminkek elkészítéséről.
Kezdd egyszerűbbekkel, aztán mikor már biztos a kezed, jöhetnek a különlegesebbek.
A sminkes tanácsadás is jó ötlet, ha költhetsz ilyenekre, bár szerintem otthon is el tudod sajátítani.
Jó gyakorlást és vedd lazán!
Ha valamit elszúrsz, nevessetek együtt a pároddal.
Tanulj meg nevetni saját magadon!
Sok sikert! :)
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!