Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagáltatok volna erre?

Hogy reagáltatok volna erre?

Figyelt kérdés

Pár napja probálkoztam a sminkeléssel.Nagyon hülye vagyok hozzá ezt hozzáteszem de csak ugy poénból kifestettem az egyik szemem,majd mikor láttam hogy borzalmas letöröltem.

Nem sikerült teljesen.

Hazaért a párom és egyből kérdezte"mi a fenét csináltál a szemeddel" meséltem neki hogy probálkoztam erre nevetett és azt mondta inkább hagyjam.

Kicsit szarul esett nem az amit mondott hanem ahogy mondta.

2011. nov. 14. 13:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Remélem egy kicsit megnyugtat, hogy mindenkinek kicsit más a két szeme, lejjebb van egy kicsit az egyik füle, nem egyforma a szemöldöke. Csak te nem veszed észre, mert nem feltűnő a különbség. Nálad sem az, de a magadén észreveszed. Még az jutott eszembe, hogy esetleg megpróbálkozhatnál a sminktetoválással. Ettől nem kell megijedned, csak egy kis vékony kontúrt is húzathatsz, amivel pont eltüntetik a különbséget. Utána viszont elég egy kis szájfény, és kész is vagy. Alkalomra meg színezel egy picit a szemhéjadon. De először mindenképp a kozmetikussal készített sminket ajánlanám, hogy lásd a párod arra hogy reagál. Hidd el, ezek pici dolgok, de ha te elégedett vagy magaddal, azzal ő is csak nyer, mert egy vidám csajszi várja otthon, nem egy riadt kisegér, akinek még ez sem sikerül. Ügyes legyél, próbáld ki! :)
2011. nov. 14. 13:57
 12/12 anonim ***** válasza:

A konkrét kérdésedre válaszolva: igen, túlreagáltad, nem is kicsit.

Oké, rosszul érintett, mert eleve érzékeny pontod a sminkelés dolog, de erről nem a párod tehet, valószínűleg nem bántásnak szánta a dolgot.

Amúgy ahogy írta az utolsó, senkinek nem szimmetrikus az arca, nem te vagy az egyetlen.

Én például pici koromban felsértettem a jobb szemem és ezért a külső oldalán máig van egy pici heg.

Sminkelésnél nekem is oda kell figyelnem erre, mert emiatt nem egyszerű, de ma már nem jelent gondot, mert ráállt a kezem.

Nem tudom, mennyit gyakorolsz, de szerintem nem próbálgatod eleget a sminkelést, ezért nem megy.

Ne könyveld el a dolgot úgy, hogy te béna vagy hozzá, mert biztos vagyok benne, hogy ez nem igaz, hiszen nem olyan nagy ördöngösség.

Először is, szerintem próbálkozz sokat.

Ha nem sikerül 9-szer és úgy nézel ki, mint egy bohóc, akkor majd sikerül tizedszerre.

A lényeg, hogy ne add fel néhány próbálkozás után.

Csak gyakorlással ismerheted meg az arcod vonalait, így láthatod, mit hogyan kell csinálnod, hogy jól nézzen ki.

Segítségként pedig használd a netet.

Rengeteg leírás és videó is van különböző sminkek elkészítéséről.

Kezdd egyszerűbbekkel, aztán mikor már biztos a kezed, jöhetnek a különlegesebbek.

A sminkes tanácsadás is jó ötlet, ha költhetsz ilyenekre, bár szerintem otthon is el tudod sajátítani.

Jó gyakorlást és vedd lazán!

Ha valamit elszúrsz, nevessetek együtt a pároddal.

Tanulj meg nevetni saját magadon!

Sok sikert! :)

L/24

2011. nov. 14. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!