Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagáltatok volna erre?

Hogy reagáltatok volna erre?

Figyelt kérdés

Pár napja probálkoztam a sminkeléssel.Nagyon hülye vagyok hozzá ezt hozzáteszem de csak ugy poénból kifestettem az egyik szemem,majd mikor láttam hogy borzalmas letöröltem.

Nem sikerült teljesen.

Hazaért a párom és egyből kérdezte"mi a fenét csináltál a szemeddel" meséltem neki hogy probálkoztam erre nevetett és azt mondta inkább hagyjam.

Kicsit szarul esett nem az amit mondott hanem ahogy mondta.

2011. nov. 14. 13:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
17%
unatkozol mi?:D
2011. nov. 14. 13:26
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem unatkozom.
2011. nov. 14. 13:27
 3/12 anonim ***** válasza:
54%
Miért nem nevettél inkább rajta? Ha ilyenen megsértődsz akkor még éretlen vagy a párkapcsolatra. Volt hogy én is elrontottam a sminkem, és a társam szólt nevetve hogy úgy nézek ki mint aki kapott egy monoklit. Vele együtt nevettem, mert valóban olyan volt.
2011. nov. 14. 13:32
 4/12 anonim ***** válasza:
Keress egy kozmetikust és kérd meg, hogy adjon egy időpontot amikor megtanít egy hétköznapi sminket elkészíteni. Ő elmondja mit vegyél otthonra és mit mire használj. Akkor nem kimázolni fogod magadat, hanem kiemeled az arcod szépségét. A párodnak meg leesik az álla. :)
2011. nov. 14. 13:33
 5/12 anonim ***** válasza:
58%
Ha te is tudod, hogy szar lett a smink, akkor mégis mi bajod van? Kezdett volna el dicsérni, hogy ugyan drágám, tök jó lett?
2011. nov. 14. 13:34
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
A párodnak nem lehet külön véleménye? Miért sértődsz meg egy ilyenen? Azt várod el, hogy félig lemosott sminkkel (kicsit hülyén kinézve) is ugyanúgy el legyen ájulva tőled, mint általában? Ha igen, akkor problémák vannak veled...
2011. nov. 14. 13:35
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
Örülj neki, hogy nem hazudozik, hogy ó drágám, te így is a világ legszebb nője vagy...
2011. nov. 14. 13:36
 8/12 A kérdező kommentje:

Nem sértődtem meg csak rosszul esett.Ha neki nem áll jól valami finoman célzok rá,nem azt mondom hogy de gáz rajtad ez a nadrág.

Tudja hogy csak neki szeretnék tetszeni ezért probálkozom néha,ha látok valamit a neten probálom leutánozni nem sok sikerrel.Tényleg nem ártana egy sminkes tanácsadás mert ugy néz ki egy szál érzékem nincs hozzá.

2011. nov. 14. 13:38
 9/12 anonim ***** válasza:
67%
Ő sem azt mondta, hogy de gáz vagy, hanem, hogy hagyd. A bolhából csinálsz elefántot.
2011. nov. 14. 13:39
 10/12 A kérdező kommentje:

Igen lehet igazatok van,tulreagálom,nem zavar ha megjegyzést tesz mással kapcsolatban,de valahogy ezzel nem vagyok kibékülve,ugymond ez a fájó pontom,hogy szinte minden nőnek megy nekem meg nem nagyon.

A két szemem nem egyforma nagyságú,az egyik picit kissebb ezért azelőtt nem sminkeltem egyáltalán,mostmár beletörödtem hogy ezen nem lehet változtatni,de talán egy kis sminkkel optikailag lehetne nagyitani a kissebb szememen,csak meg kellene tanulni hogy lehet ezt elérni.

2011. nov. 14. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!